crista
  • Welzijnswerk Sliedrecht over Crista Vonkeman als Interim directeur-bestuurder in 2020

Welzijnswerk Sliedrecht over Crista Vonkeman als Interim directeur-bestuurder in 2020

In de periode maart tot september 2020 heeft Crista Vonkeman de functie vervuld van Interim Directeur-Bestuurder bij Stichting Welzijnswerk Sliedrecht.

Marjan Bisschop, Manager Welzijn Bonkelaarhuis, schreef de volgende review:

“Wij hebben Crista leren kennen als een zeer ervaren en gedreven persoon. Zij is vriendelijk en toegankelijk, maar ook een hardwerkende professional, die zich alle opgaven binnen SWS snel eigen maakte. Met haar gedegen vakkennis en kennis van het werkveld wist zij de collega’s en de netwerkpartners steeds weer te inspireren.

Lastige dossiers heeft zij op adequate wijze opgepakt en op professionele wijze afgewikkeld. Met de door haar uitgevoerde interne analyse gaf zij blijk de organisatie binnen korte tijd goed te doorgronden.

Door haar positief kritische blik, enthousiasme en gevoel voor humor was het fijn om met haar samen te werken. Door haar inzet en met de door haar uitgebrachte adviezen heeft zij een waardevolle bijdrage geleverd aan de doorontwikkeling van het Welzijnswerk in Sliedrecht.”

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Werving & Selectie nieuws: ons vacature overzicht december 2020

De kerst komt eraan. Anders dan anders. In klein verband de feestdagen vieren. Wat blijft is de tijd om te reflecteren en om vooruit te kijken.

ingrid