nicoline
francine
ingrid
  • Werving & Selectie april 2014

Werving & Selectie april 2014

Het nieuwe jaar is goed begonnen. Naast het organiseren van een prachtig symposium voor toezichthouders hebben we dit voorjaar ook een aantal bijzondere vacatures vervuld.

  • Vol trots melden we dat we de vacature van de voorzitter van de Raad van Bestuur bij het CJG Rijnmond hebben ingevuld. De nieuwe bestuursvoorzitter is op 1 april gestart.
  • Het gezondheidscentrum asielzoekers hebben we versterkt met een senior P&O-adviseur en bij het Groene Hart Ziekenhuis starten binnenkort twee clustermanagers.
  • We vonden voor een kinderopvangorganisatie een goede nieuwe directeur/bestuurder.

Ook op interim gebied zaten we niet stil:

  • Bij een organisatie voor cliënten met een beperking is een P&O-adviseur ad interim gestart.
  • Een interim kwartiermaker/manager helpt een GGD organisatie om zich voor te bereiden op de nabije toekomst.
  • Een directeur/bestuurder ad interim is deze week gestart in de kinderopvang.

Met veel plezier melden dat we weer een In voor zorg! gunning binnen hebben. Anne-Mieke Krijgsman gaat via ons kleinere zorgorganisaties coachen.

Er lopen een aantal bijzondere leads: we hebben geoffreerd om voor een klant van ons een aantal flexibel inzetbare aanbestedingsspecialisten te werven en selecteren. We verwachten een groot aantal vergelijkbare vragen. Dus als u veel ervaring heeft met (het schrijven van) aanbestedingen of als u ondersteuning wilt bij de grote aanbestedingsrondes die er komende maanden aankomen, komen we graag met u in contact.

De vraag naar begeleiding bij loopbaanoriëntatie en het afnemen van ontwikkelassessments neemt in deze tijd fors toe. De ondersteuning varieert van individuele outplacementtrajecten tot een volledig in company groepsgericht aanbod voor boventallige medewerkers die zich extern moeten oriënteren.

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Zelfsturende teams

Veel van onze klanten helpen we bij de invoering van zelfsturende teams. Verschillende ontwerp- en ontwikkelingsvragen komen we daarbij tegen. In de komende nieuwsbrieven zullen…

Watze met & teken