ingrid
  • Werving & Selectie nieuws: ons vacature overzicht april 2022

Werving & Selectie nieuws: ons vacature overzicht april 2022

Zoals je van ons gewend bent zetten we graag regelmatig alle nieuwe en toekomstige vacatures, lopende procedures en vervulde functies op een rij. Veel leesplezier!

Nieuwe vacatures:

Voor Raedelijn in Utrecht zoeken we een nieuw lid van de Raad van Toezicht. We komen graag in contact met huisartsen die toezichthouder willen worden en vanuit die rol willen nadenken over de toekomst van zorg, gezondheid en preventie. Reageren kan tot 7 mei. 

KleinGeluk in Apeldoorn zoekt ook een nieuw lid voor de Raad van Toezicht. Tot 5 april kunnen startende toezichthouders met strategische kennis van vastgoed, ervaring met portefeuille strategie en asset management en affiniteit met de zorg reageren.  

Voor het College Perinatale Zorg werven we een voorzitter voor het Bestuur, een ambassadeur van de integrale geboortezorg. Een inspirerende initiator, die draagvlak en afstemming creëert door “het verbindende gesprek” tussen de veldpartijen. Een bestuurlijk ervaren voorzitter (bezoldigd) voor gemiddeld 8 uur per week; iemand met een relevant netwerk in de (landelijke) politiek en het zorgwerkveld. Reageren kan tot 15 april.

MedMij is dé Nederlandse standaard voor het veilig uitwisselen van gezondheidsgegevens tussen zorggebruiker en gezondheidsprofessionals. Stichting MedMij zet zich ervoor in dat iedereen zijn eigen gezondheidsgegevens levenslang veilig en betrouwbaar kan verzamelen, beheren en delen in een zelfgekozen persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) met MedMij-label. Voor MedMij zijn wij op zoek naar een strategisch adviseur/Architect en een Product/programma manager.

Voor Zorgbalans in Haarlem zijn wij op zoek naar een teammanager voor Prettig Thuis. Prettig Thuis levert zorg aan cliënten met een Wlz indicatie het Volledig Pakket Thuis (VPT) in de thuissituatie. Prettig Thuis kenmerkt zich door korte communicatielijnen, klantgerichte cliëntenzorg en sterke onderlinge verbinding. Wij zoeken voor Prettig Thuis een creatief denkende, ondernemende en daadkrachtige collega teammanager.

Stichting !WOON in Amsterdam wil een allround P&O adviseur met frisse ideeën en een moderne aanpak. Je bent de expert op P&O gebied en als je wilt kan je de leidinggevende rol naar het bedrijfsbureau er bij nemen.

Wat komt er aan:

Heel binnenkort zetten we de vacature van directeur-bestuurder voor Welzijn Rijswijk online; een dynamische organisatie met veelzijdige dienstverlening in het brede werkveld van het sociaal werk. 

Voor de Vitaal Zorggroep BV gaan we een lid van de Raad van Commissarissen werven. Daarvoor zoeken we iemand met bestuurlijke ervaring in de zorg/medische sector en een heldere visie op interculturele zorg- en dienstverlening.  

Voor Hoogstraat Revalidatie in Utrecht-Rotterdam-Amsterdam starten we binnenkort met de werving van een directeur Orthopedie techniek. We zoeken voor deze positie een directeur die zich met betrokkenheid en nieuwsgierigheid inzet voor deze mooie organisatie waar zorg, techniek en commercie worden gecombineerd. Je bent de innovator en het boegbeeld van de organisatie. 

Voor Jan Arends, die ambulante en woonbegeleiding bieden aan mensen met een psychische of sociale beperking en onderdeel van Calder Holding, gaan we een manager ontwikkeling en kwaliteit werven. 

Voor een welzijnsorganisatie in Amsterdam gaan we binnenkort op zoek naar een teamleider HR. 

Lopende procedures:

We zijn in gesprek met kandidaten voor de rol van voorzitter van de Raad van Toezicht van het Rosa Spier Huis.

We kunnen nog steeds kandidaten gebruiken voor de vacature van HR Business Partner/HR projectmanager bij Cardia, ouderzorgorganisatie in Den Haag. Dus ben of ken je iemand die bij wil dragen aan ontwikkelingen van modern werkgeverschap, dan krijg je bij Cardia de ruimte. Geen dikke beleidsstukken, maar bondige en aansprekende projecten om samen met bestuurder, je HR collega’s en het lijnmanagement invulling aan te geven.

Zorggroep Almere is in gesprek met kandidaten als manager wijkverpleging/thuiszorg.

Bij Stichting Welzijn Sliedrecht zijn we in de afrondende fase voor de selectie van een nieuwe manager welzijn.

Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond voert een arbeidsvoorwaardengesprek met een kandidaat voor manager advies en meldpunt.

Vervulde functies:

Bij SKV-SKCN is Martine Voorn benoemd tot directeur bedrijfsvoering.

De MEEr-groep heeft Esselien de Leeuw aangesteld als nieuwe bestuurder.

HWW heeft met Nathalie Landzaad een wijkteammanager voor de specialistische zorg gevonden.

Sylvia Halsey is als HR adviseur gestart bij Cardia.

In februari is Hjørdis Penning als interim manager bij Zorgroep Almere aan de slag gegaan.

Joost Reedijk is als interimmer aan de slag gegaan bij CZO.

Heb je een mooie vacature of nevenfunctie waarbij we je kunnen ondersteunen of heb jezelf ambities?
Neem dan contact met ons op.

 

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Nog meer impact maken als ervaren bestuurder

We hebben ervoor gekozen om ervaren bestuurders een aparte variant van het programma ‘Impact maken als bestuurder’ aan te bieden, waarin je verdiept op jouw…

Sophie Bijloos