select nicoline francine ingrid
  • Werving & selectie nieuws: ons vacature overzicht augustus 2021

Werving & selectie nieuws: ons vacature overzicht augustus 2021

Zoals je van ons gewend bent zetten we graag regelmatig alle nieuwe vacatures, lopende procedures en vervulde functies op een rij. Veel leesplezier! 

Nieuwe vacatures:

Voor het Rosa Spier Huis in Laren zoeken we een directeur-bestuurder. Voor deze unieke organisatie zoeken we eigenzinnige kandidaten met een bijzondere achtergrond. Met de ambitie en potentie om bestuurder te worden, een groot hart voor de kunst/cultuur sector en kennis van de zorg.  

Ben je een ervaren toezichthouder en wil je graag voorzitter worden? Heb je kennis van de 1e lijn, de zorg of het sociaal domein? Denk je domein-overstijgend en heb je ervaring met netwerkorganisaties? Heb je een visie op de maatschappelijke ontwikkelingen en veel affiniteit met de uitdagingen waar Reos voor staat? Dan is deze nevenfunctie interessant.  

Voor Welzijn Lansingerland zoeken we een directeur, die vanuit samenwerking, zowel intern als extern de organisatie profileert. Iemand die toe is aan een directiefunctie, hart heeft voor vrijwilligers, mantelzorg en ouderenadvies en goed is in bedrijfsvoering. 

Voor de B&A-groep kunnen we nog reacties gebruiken voor projectleider/adviseur participatie en werk (arbeidsparticipatie). Dit is een interessante vacature voor iemand met lef, een ondernemende instelling en kennis van de processen binnen gemeenten. En hoewel arbeidsparticipatie je hoofdonderwerp is, de B&A groep bestrijkt een breder terrein binnen het sociaal domein, dus ook daar moet je belangstelling voor hebben. 

Voor Bibliotheek Oosterschelde zijn wij op zoek naar een ondernemende en inspirerende directeur-bestuurder. Een directeur-bestuurder die deze Bibliotheek kan begeleiden naar een gezonde toekomst. Dit is een interessante vacature voor iemand met kennis van het brede sociale domein en die op de hoogte is van de ontwikkelingen bij de bibliotheken. Bibliotheek Oosterschelde wil de verbindende schakel zijn in de lokale gemeenschap en hecht grote waarde aan de samenwerking met strategische partners. 

Voor Zorgbalans, locatie de Weeligenberg zijn wij op zoek naar een ervaren manager. Een stevige leidinggevende die strategisch en beleidsmatig sterk is, planmatig en gestructureerd werkt, duidelijkheid en rust brengt. Je bent een verbinder waar medewerkers voor willen werken. Daarnaast weet je veranderingsprocessen met oog voor mensen en cultuur door te voeren. 

Wat komt er aan:

Binnenkort zoeken we een voorzitter en nieuw lid voor de Raad van Toezicht voor twee ouderenzorgorganisaties. 

Voor Swinhove in Zwijndrecht gaan we in het najaar een voorzitter en een lid voor de Raad van Toezicht werven. 

Lopende procedures:

Bij Welzijn Ermelo worden binnenkort gesprekken gevoerd met kandidaten voor de functie van directeur-bestuurder. 

KleinGeluk heeft 3 potentiële toezichthouders uitgenodigd voor de gespreksrondes.

Bij het COA zijn we bezig met de gesprekken voor de regiomanager Midden-Zuid. 

Vervulde functies:

Bij Facet in Ridderkerk is Annemarie de Knegt gestart als directeur-bestuurder.

Marc Schellekens is benoemd als directeur bedrijfsvoering bij Reinier+.

Hugo van de Kamp is de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van AKROS in Amsterdam.

Erwin Rothengatter start als directeur bedrijfsvoering bij Raster in Deventer. 

De Lange Wei heeft in Arpad Backx de nieuwe manager wonen en welzijn gevonden. Hij start 1 september. 

Diana Tisseur gaat starten als HR manager bij Rijndam Revalidatie.

Alex Dirks gaat per 1 oktober starten bij Rijndam Revalidatie als Divisiemanager Volwassenenrevalidatie. 

Geertje Ariëns start per 1 september als adjunct directeur Opvang en Begeleiding bij het COA. 

Heb je een mooie vacature of nevenfunctie waarbij we je kunnen ondersteunen of heb jezelf ambities? Neem dan contact met ons op.

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Diversiteit: diverse generaties in een organisatie

Gerard Hendriks werkt sinds 2008 in de ‘wereld van de bibliotheken’ en is sinds september 2020 directeur van de ‘Bibliotheek aan de Vliet’.