select nicoline francine ingrid
  • Werving & selectie nieuws: ons vacature overzicht voorjaar 2021

Werving & selectie nieuws: ons vacature overzicht voorjaar 2021

Het is lente, de tijd van groei en bloei, geldt dat ook voor jou? Wellicht zijn er vacatures of nevenfuncties die passen bij jouw ambities. Veel leesplezier!

Nieuwe vacatures:

Voor De Wilg in Utrecht zoeken we een voorzitter voor de Raad van Toezicht. Een boeiende nevenfunctie bij een mooie organisatie. Het maakt het extra boeiend dat deze voorzitter een nieuwe Raad van Toezicht kan gaan samenstellen.

Voor ons eigen bureau en ons team zoeken we een adviseur werving & selectie. In dit filmpje kun je zien waarom dit werk zo interessant is en waarde toevoegt. En dit is de link naar de vacature.

Combiwel in Amsterdam heeft een fantastische vacature van manager dementie in de buurt. Als spil in de veelheid van partijen zorg je dat mensen met dementie en hun mantelzorgers begeleid worden, deel kunnen nemen aan de maatschappij en gezien worden. Je knoopt contacten aan met kunst- en cultuurinstellingen, met artiesten en sportclubs, zodat er voor elk talent van een persoon, die ook dementie heeft, een plek is om mee te doen. 

Haagse Wijk- en Woonzorg zoekt voor de Thuiszorg een stevige manager Wijkteams. Iemand die bouwt aan de toekomst: intern structuur aanbrengt en extern de thuiszorg propageert. Iemand die zorgt dat er verbinding is met verschillende stakeholders (huisarts, maatschappelijk werk, ziekenhuis, verpleeghuizen, welzijn) om inwoners optimaal thuis te laten wonen, ondanks de teruggang in gezondheid.

Als je snel bent kun je nog reageren op de manager huisvesting en facilitair bij Rijndam Revalidatie in Rotterdam. Je moet ervaring hebben met huisvestingsvraagstukken en het organiseren van werkprocessen en contractbeheer. Een organisatie in beweging, want er speelt zowel verbouw als nieuwbouw. Dus van vervelen is geen sprake. 

Voor Frankelandgroep komen we graag in contact met ervaren managers P&O, met veel inhoudelijke kennis, passie voor het vak en energie. Iemand die het uitdragen van visie combineert met handen uit de mouwen steken en samen met het team bouwt aan een professionele afdeling. 

Voor het Erasmus MC zijn we op zoek naar twee stevige managers: een manager Personeelsadministratie en een manager HR advies. Ben je veranderkundig sterk en heb je een duidelijke visie op HR en wil je graag een bijdrage leveren aan de toekomst van deze mooie complexe organisatie dan vragen we je te solliciteren.

Voor het Oogziekenhuis in Rotterdam zijn we op zoek naar een bedrijfskundig Zorgmanager. Dit is een unieke kans voor een stevige en ervaren manager die geïnteresseerd is in een veranderopdracht en een leidende rol wil spelen in de verdere ontwikkeling van een landelijk toonaangevend specialistisch ziekenhuis.

Wat komt er aan:

Binnenkort starten we de werving voor een directeur-bestuurder voor Facet in Ridderkerk.

Het profiel voor de voorzitter van de Raad van Toezicht van AKROS in Amsterdam komt in de 2e week van april op de site.

Binnenkort starten we met de werving van twee locatiemanagers bij Zorgbalans.

Vanaf 9 april verzorgen we de werving van een lid van de Raad van Toezicht van LuciVer, welzijn-zorg-wonen in Wijchen; een toezichthouder op voordracht van de cliëntenraad, tevens beoogd lid van de commissie Kwaliteit. 

Lopende procedures:

Bij AxionContinu en WVO Zorg ronden ze het proces van de benoeming van een nieuwe toezichthouder af.

Bij Dynamo zijn ze in een vergevorderd stadium om een nieuwe directeur-bestuurder te benoemen.

Rijndam voert gesprekken met kandidaten voor bestuurssecretaris.

Voor Q- en C-support zijn we in gesprek voor twee leden van de Raad van Toezicht.

Voor het Oogziekenhuis zijn we in gesprek met Teamleiders voor het Cataract en dagcentrum.

Vervulde functies:

Thijs Honig is benoemd als directeur van MO Den Bosch.

Rijndam heeft per 1 april Daniëlle van Asch als manager polikliniek en Marleen van der Krogt als manager kinderrevalidatie aangesteld.

Marina le Clerc start per 1 april als bestuurssecretaris bij Catharina, thuis op Voorne.

Margo Koehorst start bij C-support als Programma manager.

De vacature van directeur bedrijfsvoering bij Reinier+ is vervuld.

Heb je een mooie vacature of nevenfunctie waarbij we je kunnen ondersteunen of heb jezelf ambities? Neem dan contact met ons op.

 

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Meer opleiden: de integrale aanpak in een ziekenhuis

In Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis mocht Marike Schoneveld een bijdrage leveren aan het opleidingsvraagstuk van gespecialiseerd verpleegkundigen: hoe leiden we meer professionals op? Vanuit een jaar…

marike