select nicoline francine ingrid
  • Werving & Selectie nieuws: ons vacature overzicht december 2020

Werving & Selectie nieuws: ons vacature overzicht december 2020

De kerst komt eraan. Anders dan anders. In klein verband de feestdagen vieren. Wat blijft is de tijd om te reflecteren en om vooruit te kijken. Ruimte om even stil te staan bij dit wonderlijke jaar en je hoofd leeg te maken voor het nieuwe jaar. Wellicht horen daar ook loopbaanstappen bij. Ter inspiratie sturen we je het laatste vacature overzicht van dit jaar toe. We zien je graag in goede gezondheid weer terug in 2021.

Nieuwe vacatures:

Voor Rijndam Revalidatie Centrum zijn we vanwege een nieuwe managementstructuur op zoek naar drie managers: een manager polikliniek in Dordrecht en Gorinchem, een manager kinderrevalidatie (poli en kliniek) en een manager dwarslaesie/heelkunde, beiden in Rotterdam. Als je op televisie 'Pauw komt binnen' zondag 29 november jl. hebt gezien, dan heb je een tipje van de sluier opgelicht gezien. Een prachtig werkveld, waar hoop doet leven.

Deze week publiceren we twee profielen van managers die Nusantara (in Bussum en Ugchelen) zoekt. Deze functies zijn ontstaan vanwege het nieuwe besturingsmodel. Samen met de zittende manager ben je verantwoordelijk voor welzijn, zorg en behandeling van alle bewoners. Twee boeiende functies in een specialistische zorg-sensitieve organisatie.

Binnen enkel weken starten we met de werving voor een bestuurssecretaris voor Catharina, thuis op Voorne.

Wat komt er aan:

Voor MO (maatschappelijke opvang) Den Bosch gaan we net voor kerst de werving starten voor een directeur. Een uitdagende positie in een ambitieuze, innovatieve organisatie die er toe doet.

Atlant in Apeldoorn zoekt, vanwege het opsplitsen van de aanvankelijke functie, twee parttime managers behandeling en begeleiding. 

Lopende procedures:

We zijn druk bezig met de gesprekken voor een kandidaat toezichthouder bij Catharina, thuis op Voorne en bij AxionContinu.

Bij het Erasmus MC worden gesprekken gevoerd met potentiële managers Arbo, Mobiliteit en Vitaliteit.

Bij Catharina in Rockanje worden deze week gesprekken gevoerd voor een manager Bedrijfsvoering.

Bij Vierstroom Zorg thuis zijn wij bezig met de laatste gesprekken voor een regiomanager.

Heb je een mooie vacature of nevenfunctie waarbij we je kunnen ondersteunen of heb je zelf ambities? Neem dan contact met ons op.

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Bridging the gap

In onze reeks ‘de escaperoom van de personeelstekorten in de zorg’ schreef mijn collega Marike eerder al over het belang van opleiden en een goed leerklimaat.