1537 97 Banner

Werving & selectie en interim management

Wij ondersteunen organisaties in het hele land bij het invullen van vacatures,  interim opdrachten en nevenfuncties in het sociaal domein.

We zijn gespecialiseerd in toezichthouders, bestuurders, directeuren, managers, HR- en staffunctionarissen. We werken voor organisaties in de zorg (ouderenzorg, ziekenhuizen, GGZ, jeugdzorg, gehandicaptenzorg, GGD-en, thuiszorg), welzijn, goede doelen, NGO’s en lokale overheden. Onze jarenlange ervaring als organisatie adviesbureau in deze branche en onze kennis van de arbeidsmarkt maakt ons een specialist.

We gaan met u in gesprek of uw probleem het beste wordt opgelost door het invullen van een vacature of door het inzetten van een interim professional. Het kan zijn dat herinrichting van een afdeling, anders organiseren van het werk of het benutten van potentieel in uw eigen organisatie het antwoord is. Met gevoel voor mensen en verstand van organisaties helpen we u graag met een passende oplossing.

We begeleiden kandidaten bij het vinden van hun loopbaanpad. De juiste persoon, de juiste plaats, het juiste moment. Een boeiende zoektocht naar wat het echt is, wat iemand beweegt en wat er nodig is. Om er uiteindelijk voor te zorgen dat het werkt.

Wat we schrijven …

Lopende, afgeronde en komende werving & selectie procedures

Voor NSGK, Stichting Balans en Vitras voeren we nu de gesprekken met kandidaten. Voor Incluzio hebben we in korte tijd kandidaten voor de vacature van operationeel directeur thuisdiensten geworven en geselecteerd.

nicoline