secretariaat 1525 89 Banner

Interim management

U heeft tijdelijk behoefte aan extra capaciteit. Een directeur/bestuurder die de noodzakelijke verandering realiseert. Uw manager of HR/stafspecialist is voor langere tijd uitgevallen.

Een vacature is lastig te vervullen. In afwachting van een belangrijke strategische beslissing moet een periode overbrugd worden. Iemand moet een scherpe breuk met het verleden realiseren.

Kortom, u hebt een interim professional nodig die uw branche kent, zich gemakkelijk aanpast en inleeft. Iemand die doelgericht belangrijke werkprocessen kan aansturen. Of het nu gaat om reorganiseren, fuseren, innoveren, adviseren, consolideren of borgen. Dan hebben wij de juiste interimmer voor u.

(HR) interimopdrachten passen goed bij onze visie: uw organisatie een stap verder te brengen. In tijden van ontwikkeling en beweging kan een ervaren interim- of projectmanager een uitkomst zijn. Sinds 1998 hebben wij, mede door onze kennis van de markt en ons uitgebreide netwerk van interim professionals en opdrachtgevers, veel interim- en projectopdrachten uitgevoerd.

Wat we schrijven …

Het verhaal van Servanda - een terugblik via het Jaarbericht 2018-2019

Het verhaal van Servanda - een terugblik via het Jaarbericht 2018-2019. Per 1 september 2019 heeft Crista Vonkeman haar werkzaamheden als interim-directeur overgedragen.

crista