nathalie 1514 88 Banner

Informatie voor interim professionals

Wij bemiddelen interim bestuurders, directeuren, managers en (HR-)stafspecialisten in het sociaal domein.

Onze klanten zijn organisaties in de zorg (ouderenzorg, ziekenhuizen, GGZ, jeugdzorg, gehandicaptenzorg, GGD’en en thuiszorg), welzijn (lokaal en provinciaal), goede doelen, NGO’s en lokale overheden. Bent u zelfstandig gevestigd of van plan dat te doen, ook dan kunt u zich bij ons inschrijven. Als uw achtergrond en ervaring aansluiten bij de vragen van onze opdrachtgevers gaan we graag met u in gesprek over uw talenten, wensen en ambities.

Als u via ons een interim opdracht gaat vervullen, krijgt u vooraf een helder beeld van wat er van u verwacht wordt. We schetsen de context van de situatie, cultuur van de organisatie en de te verwachten resultaten. Op de tussentijdse evaluatiemomenten nemen we de voortgang door en scherpen we, indien nodig, de opdracht aan. Tijdens het uitvoeren van de opdracht kunt u gebruik maken van alle aanwezige kennis en expertise van Bosman & Vos. Of u sluit zelf met de opdrachtgever een contract af. Beide varianten zijn mogelijk.

Wij komen graag in contact met interim professionals en nodigen u uit om u in te schrijven.


Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

Werving & Selectie nieuws: ons vacature overzicht september 2020

De zomervakantie is achter de rug en het worden toch weer spannende tijden. Zo ook op de arbeidsmarkt. Lees mee met de nieuwe vacatures, lopende…

ingrid