francine

Adviseur Organisatieplanning en rapportage (32-36 uur) Sittard

De Functie

De adviseur planning en rapportage realiseert voor Pergamijn de strategische planning en rapportage op basis van de vastgestelde speerpunten. Je zorgt voor de ontwikkeling van met elkaar vastgestelde KPI’s. Je bent hiermee verantwoordelijk voor:
 • Het adviseren en ondersteunen van de raad van bestuur bij het vertalen van de huidige stand van zaken naar toekomstscenario’s.
 • De analyse van de verzamelde gegevens en rapportages en de vertaalslag naar mogelijkheden en interventies op verschillende niveaus.
 • Het opstellen van een gebruiksvriendelijk dashboard voor alle lagen in de organisatie.
 • Het volgen van relevante externe en interne ontwikkelingen en de vertaling naar consequenties voor de korte, midden en lange termijn.
 • In nauw overleg met de clusters CDV’s en de Dienst Ondersteuning vaststellen van de voortgang van speerpunten en KPI’s.
 • De strategische planning en de monitoring van de voortgang en realisatie van strategische doelstellingen; indien nodig adviseren over aanpassing van de vastgestelde strategie of kaders.
 • De functionele aansturing van de stafmedewerkers planning en rapportage, die binnen de CDV's en Dienst Ondersteuning vallen.
Uiteraard werk je vanuit deze positie nauw samen met het MT, collega adviseurs van het stafbureau, de adviseurs in de staf CDV en schakel je met control. Je rapporteert aan de bestuurssecretaris.

Het Profiel

We zoeken de kandidaat die met plezier pioniert in het tot stand brengen van een gedegen planning en rapportage binnen Pergamijn. Je hebt minimaal een afgeronde HBO+ opleiding en 5 jaar ervaring opgedaan als strategisch adviseur op het gebied van bedrijfseconomische aspecten van de bedrijfsvoering binnen een complexe organisatie. Kennis van de gezondheidszorg is een groot voordeel. Je hebt kennis van en ervaring met het ontwikkelen van KPI’s. Je hebt ruime ervaring met programma- en projectmanagement, organisatieontwikkelingstrajecten en kwaliteitsverbeteringstrajecten. Je hebt een sterk analytisch vermogen en een methodische aanpak. Je bent een sterke persoonlijkheid, werkt goed zelfstandig en bent proactief. Je weet een andere manier van denken op gang te brengen door de juiste vraagstelling ten aanzien van het gewenste resultaat. Hierdoor wordt er niet gemeten als doel, maar als input voor het gewenste effect. Dit draag je met verve uit. Je kunt vanuit de verschillende invalshoeken de vertaalslag maken tussen strategie, tactisch en operationeel niveau. Je spreekt de taal van ICT en bent in staat om een bijdrage te leveren aan het opstellen van een goed programma van eisen. Je hebt genoeg kennis van ICT systemen om te doorgronden welke managementinfo te generen valt. Je bent nieuwsgierig, gericht op samenwerking en hebt genoeg overtuigingskracht of andere sociale vaardigheden om tegenstellingen te overbruggen.
  
Je herkent je in deze eigenschappen:
 •  Organisatiesensitief
 • Sterk analytisch
 • Nieuwsgierig en alert
 • Plannen, prioriteren en organiseren
 • Daadkrachtig, doortastend, integer en inspirerend
 • Zelfstandig
 • Resultaat- en oplossingsgericht
 • Een verbinder, toegankelijk en soepel in de omgang
 • Motiveren en overtuigen
 • Reflectief
 Heel geschikt voor iemand die de zorg een warm hart toedraagt en die een belangrijke bijdrage levert aan een goede PDCA cyclus voor de hele organisatie. Een mooie uitdaging voor de kandidaat die op alle niveaus informatie ontsluit om een slagvaardige en toekomstbestendige organisatie neer te zetten. Dit past bij iemand, die graag onderdeel is van een nieuw team en Pergamijn ondersteunt bij deze ontwikkeling.

Aanbod en procedure

Het salaris bedraagt conform FWG 60 van de cao Gehandicaptenzorg maximaal € 4.269,= bruto per maand op basis van 36 uur. Je CV met motivatie zien we graag via onze website: www.bosmanvos.nl/vacatures. Reacties zijn welkom t/m 27 september 2015. De intakegesprekken voeren we op 30 september en 1 oktobtober. De gesprekken bij Pergamijn vinden plaats op 12 oktober tussen 09:00 en 13:00 uur. Een assessment vindt plaats op 20 oktober. Het arbeidsvoorwaardengesprek is in de week van 26 oktober. De procedure wordt begeleid door Francine van Rosmalen.

Deel deze pagina in uw netwerk