francine

Afdelingsmanager somatiek 32-36 uur

Organisatie

Zorgaanbieder Florence biedt thuiszorg, verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg, jeugdgezondheidszorg en service en advisering in de gemeenten Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Voorschoten en Wassenaar. Ze leveren zorg aan 20.000 mensen met 4700 medewerkers. Het motto van Florence is “zorg met respect”. Het betekent dat alle dienstverlening die wordt aangeboden, van maaltijd, activiteit, tot verzorging en verpleging en verblijf in het verpleeghuis, altijd de wensen en mogelijkheden van de cliënten voorop staan. Op die manier geven ze invulling aan een zinvol leven in brede zin van betekenis.
Het Gulden Huis is een verpleeghuis dat zich ontwikkelt tot een bedrijvig wijkcentrum, in combinatie met functies voor wonen, welzijn, zorg en behandeling. Het is volop in ontwikkeling om het wonen en welzijn een uitstraling van gastvrijheid te geven. Er zijn activiteiten voor wijkbewoners en cliënten die tijdelijk of langdurig bij ons wonen. Naast goede zorgverlening besteden zij veel aandacht aan activiteiten die lichaam en geest prikkelen en het welzijn bevorderen. Het Gulden Huis beschikt over een prachtig restaurant en café, waar vele activiteiten plaatsvinden. Er wordt veel aandacht besteed aan familieparticipatie en vrijwilligersbeleid. Het Gulden Huis biedt een thuis aan zowel cliënten die dementerend zijn als personen met lichamelijke beperkingen en wordt er revalidatiezorg geboden. Tevens is er Dagbehandeling, een Huntington afdeling en is de Behandeldienst van de regio Haagsteden hier gevestigd. Voor de afdelingen somatiek zoeken we een enthousiaste en stevige manager.

De Functie

Voor de samengevoegde somatische afdelingen, ligt een grote uitdaging om het zorgbeleid op elkaar af te stemmen en de kwaliteit te verhogen. Twee etages voor totaal 62 cliënten moeten integreren tot één afdeling met eenduidigheid in visie, beleid en zorg. Samenwerking en kwaliteit van de zorgverlening wordt verbeterd. Het welzijn van de cliënten moet voorop komen te staan. Dat vraagt afstemming tussen de alle betrokkenen. Je bent als manager een spil in het multidisciplinaire zorgbeleid en voorzitter van het MDO. Je bent verantwoordelijk voor het financiële beleid op je afdeling. Je ontwikkelt, implementeert en voert het afdelingsbeleid uit, zowel op kwaliteit van welzijn en zorg als op personeelsgebied en familieparticipatie. Je zorgt voor een efficiënte inzet van personeel. Je ziet toe op het invoeren en bewaken van procedures over integrale kwaliteit van zorg op de teams. Je bewerkstelligt de omslag van puur de zorg leveren naar het welzijn van bewoners. Daarmee geef je invulling aan het motto een zinvol leven. In totaal stuur je ongeveer 45 medewerkers aan.
Je bent lid van het locatie MT en levert een enthousiaste bijdrage aan de ontwikkelingen binnen het Gulden Huis. Je legt verantwoording af aan de locatiemanager.

Het Profiel

Je hebt een achtergrond in de verzorging/verpleging, aangevuld met een managementopleiding op Hbo-niveau. Je hebt ruime ervaring in het werkveld, ook als leidinggevende. Je bent in staat de keuze te maken ten aanzien van het leveren van verantwoorde zorg. Het is je ambitie om het welzijn van onze cliënten te bevorderen en de zorg voor cliënten op een hoger plan te trekken. Je bent in staat om een team van medewerkers te enthousiasmeren en samenwerking te bevorderen met de familieleden. Je hebt bewezen ervaring in een vergelijkbare functie en met het doorvoeren van veranderingsprocessen. Je hebt een open en directe stijl van communiceren, houdt overzicht en hebt oog voor detail. Je staat stevig in je schoenen, bent creatief in het vinden van oplossingen en hakt knopen door. Teven bewaak je de grenzen van ieders verantwoordelijkheden. Je bent toegankelijk en bereid je collega’s te ondersteunen en als team te handelen. Je bent een herkenbaar gezicht voor de afdeling voor zowel de cliënten, hun familie en de medewerkers. Gezien de samenstelling van het team en de bewoners in huis is het een voordeel als je een multiculturele achtergrond hebt.

Aanbod en procedure

Afhankelijk van opleiding en ervaring is de inschaling in FWG 55 met een maximum van € 3.583,= conform CAO VVT. Het aanbod is een contract voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Deel deze pagina in uw netwerk