nicoline

Ambitieuze commercieel-operationeel directeur (fulltime) Rotterdam

De Functie

De opdracht voor de komende jaren zal zich toespitsen op drie onderdelen;
  • De commerciële activiteiten van Klootwijk uitbreiden. Samen met de algemeen Directeur en commercieel Manager worden nieuwe afzetkanalen aangeboord. Nieuwe concepten ontwikkeld en uitgerold. De algemeen Directeur brengt de vernieuwing. Jij als operationeel Directeur, belegt de vernieuwing in de firma, draagt zorg voor de juiste afzetkanalen en stemt af met de operatie.
  • Verbeteren van de franchiseformule. In de 32 franchisewinkels realiseert Klootwijk 30% van haar omzet, waarmee dit een belangrijk verkoopkanaal is voor Klootwijk. Hoogstaande kwaliteit en optimale focus op de klant heeft de hoogste prioriteit. Het is jouw taak om de franchiseformule verder te ontwikkelen en waar nodig te professionaliseren. Je doet dit samen met de commercieel manager. Je bewaakt de kwaliteit van het assortiment en de individuele producten; past deze waar nodig (na overleg met alle betrokkenen) aan aan de veranderende wensen van de consumenten; informeert de franchisenemers en draagt zorgt voor een soepele communicatie tussen de franchisenemers en de Klootwijk-organisatie. 
  • Als operationeel Directeur ben je eindverantwoordelijk voor de algehele operatie. Je stemt af met de andere MT-leden, en neemt beslissingen.  De commercieel Manager, de Bakkerijmanager en de financiële Manager vallen onder jouw verantwoordelijkheid.                           
Als commercieel-operationeel Directeur ben je lid van het MT en rapporteer je rechtstreeks aan de Directeur. Je bent verantwoordelijk  voor de aansturing van de hele organisatie (commercie, produktie, financiën en de administratie, totaal 90 medewerkers). Een uitdagende functie met groeipotentie in een echt Rotterdamse familiebedrijf. 
 

Het Profiel

Voor deze uitdagende functie zoeken we kandidaten met minimaal een afgeronde HBO opleiding en academisch werk- en denkniveau. Je hebt minimaal 2 (leidinggevende) functies in de retail-, food(produktie)- en/of franchisebranche  vervuld, waarin je aantoonbaar hebt bewezen over commercieel talent te beschikken. Ook heb je ervaring met het ontwikkelen  en uitrollen van bovengenoemde  winkel- en/of franchiseconcepten. Je bent ondernemend, misschien wel ondernemer geweest, ambitieus en je hebt veel oog voor kansen in de markt. Je bent besluitvaardig en resultaatgericht. Je stroopt graag de mouwen op en beschikt in alle opzichten over een hands-on mentaliteit. Je bent gewend om in een organisatie van deze omvang veel verantwoordelijkheid te dragen. Door  je enthousiasme en kennis weet je gemakkelijk mensen voor je te winnen, je overtuigt anderen op grond van argumenten die je helder en kort weet te formuleren. 

Je bent slim, conceptueel sterk en stevig. Je bent heel verbindend en stelt duidelijke grenzen. Je bent klantgericht en focust op kwaliteit. Je bent innovatief, creatief en vernieuwend. We zoeken voor deze bijzondere rol een echte foodie met ambities die past in de Rotterdamse cultuur. Een doener en ondernemer: geen dikke rapporten maar met je mensen concrete stappen zetten en resultaten boeken. Geen beleidsnota’s of pakken papier, maar mensen meenemen, overtuigen, ondersteunen en dan heldere besluiten nemen. Je bent zowel pragmatisch als relativerend. Je weet wat het betekent om in een familiebedrijf te werken.


Een mooie kans voor iemand die deel wil uitmaken van een financieel gezond, echt Rotterdams familiebedrijf met de nodige ambities. 

Aanbod en procedure

Het salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt maximaal € 90.000,= bruto per jaar. Een bonusregeling, lease-auto, laptop en mobiel zijn onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket. Je CV met motivatie zien we graag via onze website: www.bosmanvos.nl/vacatures. Reacties zijn welkom t/m 30 oktober. De intakegesprekken bij ons bureau worden tussen 2 en 6 november gevoerd. De gesprekken bij Klootwijk vinden plaats in de week van 6 november . Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. De procedure wordt begeleid door Nicoline Franken. 

Deel deze pagina in uw netwerk