nicoline

Clustermanager (36 uur) Middelburg

De Functie

Je geeft integraal leiding aan de medewerkers van een cluster (ongeveer 50 fte). Een cluster bestaat uit verschillende locaties en er kunnen verschillende producten geleverd worden. Het indelingsprincipe van een cluster kan geografisch zijn of inhoudelijk (bv. Kind en Gezin, Intensieve ondersteuningsvraag).
Je bent een belangrijke cultuurdrager van de organisatie: kennis, vaardigheden en attitude zijn gericht op het concretiseren van de kernwaarden. Als clustermanager leg je taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden zo laag mogelijk in de organisatie en verbind je de ondersteunende processen.
Je draagt zorg voor het realiseren van integrale zorg- en dienstverlening aan de cliënt, ingekaderd in vastgestelde kwaliteitseisen, goed werkgeverschap voor de medewerkers van Arduin en een gezonde bedrijfsvoering. Je analyseert en verbetert bedrijfsprocessen, omzet, efficiency en kwaliteit in het eigen cluster. Je creëert, stimuleert en organiseert een optimale samenwerking en professionele regie bij de diverse medewerkers, binnen de verschillende locaties, producten en de wijk.
 
Je hebt een belangrijke rol in het tot stand brengen van de verbinding tussen de Arduin-locaties en de omgeving waarin deze staan. Je draagt zorg voor de integratie van het leven in de wijk en het leven in de Arduin locatie. Je bent de relatiebeheerder voor de opdrachtgevers en ketenpartners gerelateerd aan het cluster. Je vertegenwoordigt de organisatie, zoekt samenwerking met andere partners in de keten en neemt deel aan overlegvormen gericht op samenwerking, ontwikkeling en inhoud. Je neemt deel aan interne en externe project- en werkgroepen en signaleert relevante ontwikkelingen in jouw werkgebied. 
 
Bovenstaande vindt plaats in overeenstemming met het opgestelde beleid, de begroting en het jaarplan van het cluster en Arduin. De clustermanager legt verantwoording af aan de directeur Zorg.

HET PROFIEL
Voor deze uitdagende rol zoeken we kandidaten met een afgeronde HBO opleiding en kennis van  operationeel/tactisch management. Meerdere jaren ervaring in een leidinggevende functie met integrale verantwoordelijkheid is een pré. In je rol als relatiebeheerder ben je zowel intern als extern klantgericht, sterk in samenwerken en beschik je over overtuigingskracht, goede gesprekstechnieken en onderhandelvaardigheid. Je bent ondernemend, innovatief, proactief, resultaatgericht en toekomstgericht ingesteld. Je bent voldoende robuust en flexibel om in te kunnen spelen op grote en/of snelle veranderingen.
 
Je hebt een inspirerende en coachende stijl van leidinggeven die ondersteunend is aan de eigen verantwoordelijkheid van de medewerker en het cluster. Je bevordert vraaggericht werken en draagt zorg voor een reflectieve werkpraktijk. Je draagt bij aan de ontwikkeling van medewerkers gericht op verbetering van deskundig en professioneel werken.
 
Kortom: we zoeken stevige managers die het zakelijke en mensgerichte weten te combineren op een vraaggerichte manier. Managers die creatief en verbeteringsgericht zijn.

Het Profiel

Een afgeronde HBO opleiding zorg is een vereiste;
Kennis van management op HBO niveau is vereist, Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als leidinggevende op HBO niveau;
  • Je hebt kennis van financieel beheer en bent in staat een integraal jaarplan voor je cluster te ontwikkelen;
  • Je werkt systematisch;
  • Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uitdrukken;
  • Je bent een professionele gesprekspartner op ieder niveau; naar de medewerker, naar de klant en de mensen in de wijk;
  • Je bent representatief en legt gemakkelijk verbinding binnen en buiten de organisatie
  • Je beschikt over realisatiekracht en probleemoplossend vermogen.

Aanbod en procedure

De functie is gewaardeerd in FWG 60, afhankelijk van opleiding en ervaring max
€ 4269,00 bruto fulltime op basis van 36 uur.    
 
Nicoline Franken van Bosman & Vos begeleidt deze procedure. De inschrijftermijn voor deze vacature sluit op 30 september 2015. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 1 en 2 oktober bij hotel van der Valk in Middelburg. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure. De assessments vinden plaats bij Bosman & Vos in Rijswijk op 8 t/m 14 oktober. Een gesprek met de bestuurder vindt plaats op 27 oktober. Een volledig functieprofiel is op te vragen bij Nicoline Franken van Bosman & Vos.
Uw CV met motivatie zien we graag via onze website: www.bosmanvos.nl/vacatures.


Deel deze pagina in uw netwerk