ingrid

Directeur Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland (32-36 uur) Woerden

Sluitingstermijn

Organisatie

De CCUVN:

  • heeft 10.000 leden en is een professionele patiëntenorganisatie voor iedereen die zelf of in zijn omgeving te maken heeft met een chronische inflammatoire darmziekten;
  • stimuleert mensen met IBD om regisseur te worden over ziekte en behandeling, ondersteunt gezonde leefstijl en activeert deelname aan onderzoek voor IBD;
  • streeft een optimale kwaliteit van zorg en een zo goed mogelijke kwaliteit van leven na;
  • is een speler van formaat die zich richt op de individuele mens met IBD en zijn omgeving, evenals de totale IBD-populatie;
  • zoekt een brede samenwerking met op IBD-belangrijke stakeholders, waarbij de belangen van patiënten met IBD voorop staan.

Op het bureau in Woerden werken 7 medewerkers (4,25 fte). Daarnaast zijn ongeveer 100 vrijwilligers in het hele land actief. Korte lijnen, een informele sfeer en betrokken medewerkers en vrijwilligers typeren de organisatie.

De Functie

In verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van de huidige directeur in de zomer van 2019 is de Crohn en Colitis Ulcerosa Vereniging Nederland (CCUVN) alvast op zoek naar een nieuwe Directeur. Dit vanwege het belang dat het bestuur hecht aan bestendigheid van de vereniging en de tijd om tot een zorgvuldige overdracht te komen.

Onze nieuwe Directeur is daadkrachtig, inspireert en geeft vertrouwen aan het team en ruim 100 vrijwilligers. U werkt verbindend, bent het boegbeeld naar buiten en bouwt aan en onderhoudt een sterke relatie met externe stakeholders. Vanuit de missie en visie van de CCUVN staat u een pragmatische manier van werken voor en geeft u op coachende wijze leiding. Tenslotte heeft u gevoel bij de hele organisatie en bent u betrokken bij de dagelijkse gang van zaken.

Het Profiel

Naast managementervaring en ervaring binnen output gestuurde organisaties, heeft u kennis van de zorg in het algemeen en functionele kennis van de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa (Inflammatoire Bowel Disease, IBD). U bent een verbinder met oog voor proces en resultaat. U bent sterk in netwerken en goed in stakeholder management.

Aanbod en procedure

Heeft u interesse? Uw motivatie in een sollicitatiebrief en CV kunt u richten aan mevrouw Simone Nijhof, voorzitter van het Bestuur van de CCUVN, email: simone.nijhof@me.com.

De sluitingstermijn van deze vacature is 7 februari 2019. De eerste gesprekken vinden plaats begin februari (2 en 3e week). De tweede gespreksronde vindt plaats begin maart.

Mocht u vragen hebben of meer informatie wensen n.a.v. deze vacature dan kunt u contact opnemen met Simone Nijhof, voorzitter van het Bestuur (tel. 06- 55 35 78 01).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Deel deze pagina in uw netwerk