ingrid 1504 85 Banner

HR manager (32-36 uur) Leiderdorp

Organisatie

ActiVite is een professionele, betrokken en betrouwbare zorgorganisatie, die integrale arrangementen biedt aan diensten op het gebied van hulp bij het huishouden, begeleiding en (gespecialiseerde) verzorging en (wijk)verpleging. ActiVite biedt haar diensten aan in de gebieden Zuid Holland Noord, Midden Holland en Amstelland en de Meerlanden.
 
Samen met 2500 medewerkers zorgen zij dagelijks voor ‘Zorg met een glimlach’ aan de cliënten. Om deze zorgverlening in de toekomst te continueren is onlangs de visie, missie, strategie en tactiek herijkt en uitgewerkt in een aangepaste organisatiestructuur en werkprocessen. De strategische focus van ActiVite is de komende jaren gericht op de eigen regie van de cliënt in samenhang met het informele systeem van de cliënt om de kwaliteit van leven te behouden of te vergroten. Doelmatigheid en sturen op uitkomsten van zorg, gecombineerd met het leveren van (waar mogelijk meetbare) kwaliteit zowel op zorginhoud als in klantwaardering, kunnen de zorg ook in de toekomst financieel houdbaar maken.

 

De Functie

In verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd, is ActiVite op zoek naar een HR Manager. De opdracht voor de afdeling HRM is aansluiten bij de nieuwe koers en strategie van de organisatie. Met goede zorg (gericht op de vraag, veilig, kwalitatief verantwoord en resultaatgericht), verleend door een deskundige en betrokken medewerker, voldoet de organisatie aan haar maatschappelijke opdracht, blijft de organisatie financieel gezond en garandeert hiermee continuïteit voor cliënt, medewerker en andere belanghebbenden. De afdeling HRM dient door te ontwikkelen naar een afdeling die opnieuw naar haar producten en processen kijkt en deze optimaliseert in het kader van de nieuwe strategie en inrichting.
 
De afdeling HRM bestaat uit de afdelingen HR Advies, Opleidingen en Arbo, Verzuim en Re-integratie (AVR). In totaal zijn er 22 medewerkers (ruim 16 FTE) werkzaam binnen de afdeling. De afdeling is expert op het gebied van strategisch personeelsbeleid binnen de organisatie in de meest brede zin en kenmerkt zich door op een proactieve en kritische manier om te gaan met risico’s voor de organisatie. De uiteindelijke uitvoering van dit beleid ligt in de lijn waarbij de afdeling HRM ondersteunt en een duidelijke toegevoegde waarde levert. Als HR Manager ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en evaluatie van het sociaal beleid, ter ondersteuning van de strategie en het behalen van de doelen van de organisatie. Je geeft ook leiding aan de afdeling HRM; het verdelen van taakgebieden, ontwikkeling van expertises en teamgeest door vertrouwen in elkaars deskundigheid. Je maakt deel uit van de concernstaf en bent daarmee lid van het Management Team. Naast de controltaken zijn er coördinerende taken voor een adequate uitvoering van het HRM beleid.

 

Het Profiel

Voor deze functie zoeken wij een vakinhoudelijk zeer sterke kandidaat die beschikt over overtuigingskracht, lef en inlevingsvermogen. Je bent inspirerend, optimistisch van aard en kunt goed relativeren. Doordat je beschikt over uitstekende adviesvaardigheden en proactief en daadkrachtig bent, bereik je de gestelde doelen. Je werkt gedreven, pakt door en weet ook het geduld op te brengen dat soms nodig is om binnen een complexe setting tot resultaten te komen. Tot slot kun je out-of-the-box denken, opereer je tactisch, zoek je de samenwerking op en werk je vanuit verbinding.
Je hebt een relevante HBO+ of academische opleiding, bent op de hoogte van actuele wet- en regelgeving op het gebied van sociale zekerheid en ontwikkelingen binnen HRM. Daarnaast heb je meerdere jaren ervaring als leidinggevende van een HRM afdeling met brede expertise (strategische personeelsplanning, innovatieve werving & selectie methodes, preventie & verzuim, HR vraagstukken, opleidingen) binnen een grote organisatie. Ervaring met het begeleiden en realiseren van complexe transities/cultuurveranderingen is een pré. Je hoeft geen ervaring in de zorg te hebben, affiniteit uiteraard wel. 
ActiVite biedt een veelzijdige strategische functie met veel facetten binnen het HRM vakgebied binnen een snel veranderende omgeving. De cultuur is informeel en is vertaald in de volgende kernwaarden:
  • Gaan voor resultaat;
  • Positief;
  • Professioneel;
  • Samen doen.

Aanbod en procedure

Deze functie is ingeschaald in fwg 75 van de cao VVT en het salaris bedraagt maximaal € 7.444,94 bruto per maand op basis van 36 uur. In eerste instantie wordt een contract van een jaar aangeboden. Ingrid Venekamp van Bosman & Vos begeleidt deze procedure. De inschrijftermijn voor deze vacature sluit op 30 juni 2016. De intakegesprekken bij ons bureau vinden plaats op 4, 5 en 6 juli en de gesprekken bij ActiVite vinden plaats op 7 en 8 juli. Uw CV met motivatie zien we graag via onze website: www.bosmanvos.nl/vacatures. 

Deel deze pagina in uw netwerk