HRM-adviseur (28-32 uur) Groene Hart Ziekenhuis Gouda

Sluitingstermijn

Organisatie

Het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) is hét ziekenhuis van het Groene Hart. Groot genoeg voor brede zorg, maar overzichtelijk genoeg voor korte lijnen. Het GHZ staat open voor iedereen. Wat het GHZ als organisatie bijzonder maakt? De ongedwongen werksfeer en de gedreven en betrokken medewerkers. We hebben oog voor onze patiënten maar ook oog voor elkaar. Dat zie je terug in de zorg voor de patiënten, in de werksfeer op de afdelingen en in onze zorg voor de medewerkers.

Het GHZ beschikt over circa 400 bedden. Er werken 164 medisch specialisten, 2100 medewerkers en 150 vrijwilligers. Iedereen is zowel medewerker als ambassadeur van het GHZ; van polimedewerker tot bestuurder en van facilitair medewerker tot medisch specialist. Gezamenlijk leveren zij een specifieke, onmisbare en gewaardeerde bijdrage aan de best mogelijke patiëntenzorg in de regio Midden-Holland.

Bij de afdeling HRM zijn 15 collega’s werkzaam: 6 HRM adviseurs, 5 medewerkers van de HRM servicedesk, een ARBO-coördinator en de medewerkers van het mobiliteitscentrum (Talent). De afdeling wordt aangestuurd door een manager HRM.
Binnen het team heerst er een grote focus op kwaliteit; de adviseurs zijn zeer klantgericht en ondersteunend ingesteld. De adviseurs koesteren een passie voor hun vak én voor hun klanten. Ze zijn ambitieus en willen het liefst verwachtingen overtreffen. De adviseurs werken deels voor een onderdeel van het ziekenhuis (accounts) en zijn daarnaast verantwoordelijk voor één of meerdere project(en). Binnen de afdeling HRM is de sfeer en cultuur open en er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De adviseurs gaan op een warme en collegiale manier met elkaar om en er wordt veel gelachen.
De vacature is ontstaan wegens een mooie loopbaanstap van één van de collega HRM-adviseurs.

De Functie

Het account

Als HRM-adviseur ben je sparringpartner voor leidinggevenden over veel verschillende HRM-onderwerpen. In eerste instantie werk je voor het account Gastvrijheid en Vastgoed, Huisvesting en Beheer bestaande uit circa 300 medewerkers. Deze afdelingen bieden facilitaire ondersteuning van het ziekenhuis, zoals onderhoud, infrastructuur, receptie, schoonmaak, transport maar ondersteunen bijvoorbeeld ook de afdeling in de vorm van room assistants.
Je bent hét aanspreekpunt voor leidinggevenden in de breedste zin van het woord; je coacht, adviseert en faciliteert bij vele uiteenlopende HRM-vraagstukken zoals verzuim, arbeidsrechtelijke en organisatorische vraagstukken en teamontwikkeling.
Je helpt eraan mee dat medewerkers nu en in de toekomst gemotiveerd, vitaal, flexibel en goed functionerend een bijdrage leveren aan het ziekenhuis en de patiënttevredenheid.

Projectregisseur

De afdeling HRM ontwikkelt verschillende mooie en belangrijke initiatieven die veelal vorm worden gegeven in projecten. Je werkt dan ook zelfstandig of gezamenlijk aan verschillende afdeling overstijgende projecten. Deze projecten zijn veelomvattend, gericht op samenwerking en co-creatie. Dagelijks houd je je bezig met brainstormen, adviseren, ontwikkelen, schrijven en sparren.

Het Profiel

Je bent een stevige gesprekspartner met actuele kennis van het HRM-vakgebied en het arbeidsrecht. Je beschikt over analytisch inzicht, een flinke dosis overtuigingskracht en je bent een goede schrijver. Je schakelt soepel tussen verschillende niveaus, zowel operationeel als tactisch, en je gaat makkelijk met allerlei mensen om. Je bent creatief en oplossingsgericht: je hebt er plezier in om in de meest uiteenlopende vragen te duiken en snel met een goed advies te komen. Je bent integer, gericht op de relatie en je durft jezelf kwetsbaar op te stellen. En niet onbelangrijk: je beschikt over een gezonde dosis humor.

  • Je beschikt bij voorkeur over academisch werk- en denkniveau met 3 jaar werkervaring;
  • Heb je een hbo-diploma en minimaal 5 jaar werkervaring, dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren;
  • Je beschikt over minimaal 3 jaar ervaring als HR-adviseur binnen een grotere organisatie (minimaal 100 medewerkers);
  • Je wilt doorgroeien naar de rol van senior-adviseur.

Aanbod en procedure

De functie kan voor 28 tot 32 uur worden ingevuld en is ingedeeld in schaal 55 van de CAO Ziekenhuizen; bij doorgroei behoort inschaling in schaal 60 tot de mogelijkheden. Het maximum salaris in schaal 55 bedraagt  € 3.917,= bruto per maand bij een fulltime aanstelling van 36 uur. Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33 procent, je maakt aanspraak op een goede pensioenregeling, je krijgt 8,33 procent vakantiegeld en een reiskostenvergoeding. Je wordt warm en hartelijk ontvangen, je krijgt voldoende tijd om je goed in te lezen en ruimte om met je collega’s te sparren over uiteenlopende vraagstukken. Je wordt gestimuleerd om je zowel vaktechnisch als persoonlijk te blijven ontwikkelen. Daarnaast heeft het GHZ allerlei initiatieven om medewerkers te helpen energiek te blijven. Van mindfulness- en yogalessen tot een fietsplan, korting op sportscholen, gratis voedingsadvies en/of beweegadvies.

Aanstelling is in eerste instantie voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Je kunt tot en met maandag 1 april 2019 op deze functie reageren (uitsluitend middels Word documenten) via onze website.
De selectiegesprekken bij ons bureau in Rijswijk worden gevoerd in de week van 8 en 15 april 2019. De procedure wordt begeleid door Ingmar Wielenga van Bosman & Vos.
Het inwinnen van referenties en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maken onderdeel uit van de procedure.


Deel deze pagina in uw netwerk