francine 1483 80 Banner

HRM-Adviseur (32-36 uur) Groene Hart Ziekenhuis Gouda

Sluitingstermijn

Organisatie

Het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) is hét ziekenhuis van het Groene Hart. Groot genoeg voor brede zorg, maar overzichtelijk genoeg voor korte lijnen. Het GHZ staat open voor iedereen. Wat het GHZ als organisatie bijzonder maakt? De ongedwongen werksfeer en de gedreven en betrokken medewerkers. We hebben oog voor onze patiënten maar ook oog voor elkaar. Dat zie je terug in de zorg voor de patiënten, in de werksfeer op de afdelingen en in onze zorg voor de medewerkers.

Het GHZ beschikt over circa 400 bedden. Er werken 164 medisch specialisten, 2200 medewerkers en 180 vrijwilligers. Iedereen is zowel medewerker als ambassadeur van het GHZ; van polimedewerker tot bestuurder en van facilitair medewerker tot medisch specialist. Gezamenlijk leveren zij een specifieke, onmisbare en gewaardeerde bijdrage aan de best mogelijke patiëntenzorg in de regio Midden-Holland.

Bij de afdeling HRM zijn 15 collega’s werkzaam: 6 HRM adviseurs, 5 medewerkers van de HRM servicedesk, een ARBO-coördinator en de medewerkers van het mobiliteitscentrum (Talent). De afdeling wordt aangestuurd door een manager HRM.
Binnen het team heerst er een grote focus op kwaliteit; de adviseurs zijn zeer klantgericht en ondersteunend ingesteld. De adviseurs koesteren een passie voor hun vak én voor hun klanten. Ze zijn ambitieus en willen het liefst verwachtingen overtreffen. De adviseurs werken deels voor een onderdeel van het ziekenhuis (accounts) en zijn daarnaast verantwoordelijk voor één of meerdere project(en). Binnen de afdeling HRM is de sfeer en cultuur open en er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De adviseurs gaan op een warme en collegiale manier met elkaar om en er wordt veel gelachen.
De vacature is ontstaan wegens een mooie loopbaanstap extern van één van de collega HRM adviseurs.

De Functie

Het account
Als HRM-adviseur ben je sparringpartner voor leidinggevenden over veel verschillende HRM-onderwerpen. In eerste instantie werk je voor het account Vrouw/Kind en Beschouwend. Je bent hét aanspreekpunt voor leidinggevenden in de breedste zin van het woord; je coacht, adviseert en faciliteert bij vele uiteenlopende HRM-vraagstukken zoals verzuim, arbeidsrechtelijke en organisatorische vraagstukken en teamontwikkeling.
Je helpt eraan mee dat medewerkers nu en in de toekomst gemotiveerd, vitaal, flexibel en goed functionerend een bijdrage leveren aan het ziekenhuis en de patiënttevredenheid.
Je draagt bij aan de ontwikkeling van het beleid en schrijft het in begrijpelijke en toegankelijke taal. Uiteraard toets je de toepasbaarheid ervan.

Projectregisseur
De afdeling HRM ontwikkelt verschillende mooie en belangrijke initiatieven die veelal vorm worden gegeven in projecten. Je werkt dan ook zelfstandig of gezamenlijk aan verschillende afdeling overstijgende projecten. Deze projecten zijn veelomvattend, gericht op samenwerking en co-creatie. Voorbeelden hiervan zijn digi-jaargesprek en verzuim, mobiliteit, beroepenhuis, werkdruk, e.d. Dagelijks houd je je bezig met brainstormen, adviseren, ontwikkelen, schrijven en sparren.

Het Profiel

Je bent een stevige gesprekspartner met actuele kennis van het HRM- vakgebied en het arbeidsrecht. Je beschikt over analytisch inzicht, een flinke dosis overtuigingskracht en je bent een goede schrijver. Je schakelt soepel tussen verschillende niveaus, zowel operationeel als tactisch, en je gaat makkelijk met allerlei mensen om. Je bent creatief en oplossingsgericht: je hebt er plezier in om in de meest uiteenlopende vragen te duiken en snel met een goed advies te komen. Je bent integer, gericht op de relatie en je durft jezelf kwetsbaar op te stellen. Je hebt geen moeite om van begin af aan zelfredzaam te zijn en je weg te vinden in een nieuwe omgeving. En niet onbelangrijk: je beschikt over een gezonde dosis humor.

  • Heb je een hbo-diploma, met aanvullende opleidingen en minimaal 5 jaar werkervaring, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren;
  • Beschik je over academisch werk- en denkniveau en/of opleiding met 3 jaar werkervaring, dan kan dit ook een mooie volgende stap zijn;
  • Je beschikt over minimaal 3 jaar ervaring als HR adviseur binnen een grotere organisatie (minimaal 100 medewerkers);
  • Je wilt doorgroeien in je rol van adviseur.

Aanbod en procedure

De functie kan voor 32 - 36 uur worden ingevuld en is ingedeeld in schaal 55/60 van de CAO Ziekenhuizen; afhankelijk van je ervaring. Het maximum salaris bedraagt  € 4.112,= / € 4.682,= bruto per maand bij een fulltime aanstelling van 36 uur. Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33 procent, je maakt aanspraak op een goede pensioenregeling, je krijgt 8,33 procent vakantiegeld en een reiskostenvergoeding. Je wordt warm en hartelijk ontvangen. Je wordt gestimuleerd om je zowel vaktechnisch als persoonlijk te blijven ontwikkelen. Daarnaast heeft het GHZ allerlei initiatieven om medewerkers te helpen energiek te blijven. Van Mindfulness- en yogalessen tot een fietsplan, korting op sportscholen, gratis voedingsadvies en/of beweegadvies.

Aanstelling is in eerste instantie voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Je kunt tot en met 12 januari 2020 op deze functie reageren (uitsluitend middels Word documenten) via onze website.
De selectiegesprekken bij ons bureau in Rijswijk worden gevoerd in de week van 13 en 20 januari 2020. De procedure wordt begeleid door Francine van Rosmalen van Bosman & Vos.
Het inwinnen van referenties en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maken onderdeel uit van de procedure.


Deel deze pagina in uw netwerk