nicoline 1502 84 Banner

Junior HR Adviseur Catharina Stichting (24-32 uur) Westvoorne

Sluitingstermijn

Organisatie

Catharina Stichting: vertrouwd, betrokken en deskundig. Catharina Stichting is een zorg- en welzijnsorganisatie van middelgrote omvang met haar wortels in Westelijk Voorne. De wortels van Catharina Stichting gaan terug tot eind dertiende eeuw, toen het Catharina Gasthuis in Brielle werd gesticht. Momenteel biedt Catharina Stichting een samenhangend assortiment van zorg- en welzijnsproducten. Senioren in de gemeenten Brielle en Westvoorne kunnen rekenen op professionele medewerkers en betrokken vrijwilligers. Thuis, in de wijk of in onze locaties voor dagbesteding, kortdurend verblijf of verpleeghuiszorg.

Catharina Stichting is een gezonde en stabiele organisatie met een open, laagdrempelige cultuur. Er werken in totaal ongeveer 300 medewerkers voor circa 400 cliënten. Medewerkers worden aangetrokken door de menselijke maat en korte lijnen. Circa 500 vrijwilligers zijn rechtstreeks verbonden aan Catharina Stichting of zetten zich vanuit een vrijwilligersorganisatie in voor onze klanten. Binnen de locaties zet men er met elkaar de schouders onder.

De dynamiek in de omgeving vraagt om een flexibele organisatie. Ook is de ambitie om de dienstverlening op het hoogst mogelijke niveau te krijgen en daarmee samenhangend het werkplezier van de medewerkers te vergroten. Daarom is in 2014 een organisatieontwikkelingsproces gestart waarin de organisatie en dienstverlening vorm krijgt met de inspiratie van het Rijnlands denken. Geleidelijk vormt de organisatie zich om naar deze nieuwe inrichtings- en sturingsfilosofie. De insteek is zoveel en waar mogelijk werken met zelfsturende teams, het versterken van vakmanschap en eigenaarschap en het geven van regelruimte aan professionals. Er zijn teamcoaches benoemd om de teams en de individuele medewerkers te begeleiden in deze transitie.

Deze manier van werken vraagt ook om professionalisering van de ondersteunende diensten. P&O bestaat uit twee medewerkers: een senior HR adviseur en een junior HR adviseur die nauw samenwerken in de ondersteuning van het MT en de verschillende teams. Catharina Stichting is op zoek naar een junior HR adviseur die de teams en het management adviseert en ondersteunt bij de uitvoering van het HR beleid.

De Functie

Je bent een allround HR adviseur die plezier heeft in en verantwoordelijk is voor het bewaken, aansturen en uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van verzuim- en re-integratie met als doel (langdurig) verzuim zo veel mogelijk te beperken. Daarnaast lever je een bijdrage aan HR- en Arbo beleid en verricht je activiteiten op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Je bent een aanspreekpunt voor de verschillende teams en ondersteunt hen in hun HR vragen.

Als gevolg van de complexere zorgvragen en een steeds kleiner aanbod van zorgmedewerkers op de arbeidsmarkt, is het vinden, behouden en continu ontwikkelen van medewerkers cruciaal. Een actueel thema voor deze functie is het ontwikkelen van eigentijdse recruitment. Je weet wat de jeugd beweegt en je bent op de hoogte van de sociale media die daarbij wordt ingezet. Van jou wordt een moderne kijk en inbreng gevraagd bij het opzetten van innovatieve wervingscampagnes en het begeleiden van werving- en selectieprocedures. De junior HR adviseur valt hiërarchisch onder de directeur/bestuurder, wordt functioneel aangestuurd door de senior HR adviseur en maakt onderdeel uit van het team Ondersteunende Diensten.

Het Profiel

Je hebt een afgeronde relevante opleiding op HBO niveau en bent op de hoogte van actuele wet- en regelgeving op het gebied van sociale zekerheid en ontwikkelingen binnen HRM. Sectorkennis is niet nodig, maar willen graag horen waarom je in de VVT wil werken. Daarnaast heb je ruime kennis van het WVP proces en minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt kennis van en ervaring met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van werving en selectie en je hebt een moderne visie op arbeidsmarktcommunicatie. Verder ben je in staat om door jouw stijl van werken en gedrevenheid maar ook tactvolle instelling goede relaties op te bouwen met de mensen om je heen. Je krijgt mensen in beweging en kunt gezamenlijk stappen voorwaarts zetten. Je scoort hoog op interne klantgerichtheid.

 

Je herkent je in deze competenties en persoonlijke kwaliteiten:

  • Adviesvaardigheden
  • Zelfstandig maar ook teamplayer
  • Initiatiefrijk
  • Creativiteit en positief
  • Empathisch
  • Overtuigingskracht en klantgericht
  • Goed kunnen schakelen
  • Communicatief en sociaal vaardig

Aanbod en procedure

Het salaris is marktconform waarbij rekening wordt gehouden met kennis en ervaring. De functie is ingeschaald in FWG 50 van de cao VVT (max. € 3.444,48). Er wordt in eerste instantie een jaarcontract geboden met uitzicht op een vast dienstverband. Het betreft hier een functie voor 24-32 uur per week.
Waarom je belangstelling hebt zien we graag via onze website. Reacties (bij voorkeur als Wordbestand) zijn welkom tot en met 30 juli 2018. De gesprekken bij ons op kantoor in Rijswijk zijn vanaf 1 augustus. Bij Catharina Stichting vinden de gesprekken plaats in de week van 9 augustus.
Een (case)assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. De procedure wordt begeleid door Nicoline Franken.


Deel deze pagina in uw netwerk