paul

(Medior) Adviseur (32-40 uur) Rijswijk

Sluitingstermijn

Organisatie

Bosman & Vos is een, in 1993 opgericht, middelgroot adviesbureau dat vooral werkt voor organisaties in het sociaal domein (zorg, welzijn, overheid) en andere non profit organisaties. Wij doen dat met gevoel voor mensen en verstand van organisaties. Dat is ons motto. We buigen ons met onze klanten over heel diverse vraagstukken. Van leiderschap en het vinden van de goede mensen tot aan vraagstukken op het gebied van strategie en organisatiestructuur. Want alle aspecten samen bepalen hoe succesvol organisaties zijn. Ons werk kenmerkt zich door scherpe analyses, een pragmatische aanpak en oprechte betrokkenheid. Zo brengen wij organisaties in het sociaal domein een stap verder. Daarmee dragen wij samen met onze klanten bij aan een samenleving, waarin mensen eigen verantwoordelijkheid nemen en zorg hebben voor elkaar en hun omgeving. Onze werkzaamheden zijn gevarieerd: we begeleiden complexe fusies en innovatieve samenwerkingsverbanden en de vorming van nieuwe coöperaties,

we adviseren bij strategie- en marktontwikkeling, we geven trainingen in leiderschap en teamontwikkeling, we vervullen interim-opdrachten en we werven en selecteren vast personeel. In ons kantoor in Oud Rijswijk zijn 15 collega’s werkzaam. Ons bureau onderscheidt zich door een goede sfeer, transparantie, ontwikkelingsgerichtheid, professionaliteit en een gezonde dosis humor. Omdat onze opdrachtenportefeuille zich steeds verder uitbreidt zoeken wij een collega adviseur die ons komt versterken.

De Functie

Als adviseur bij Bosman & Vos draai je mee in organisatiebrede adviesopdrachten bij onze klanten. We noemen een aantal concrete voorbeelden waar we je graag bij betrekken:

  • We maken een omgevingsanalyse van mogelijke fusiepartners in de ouderenzorg.
  • We begeleiden nu een fusie tussen een welzijnsorganisatie en een organisatie die maatschappelijke dienstverlening biedt.
  • Voor een klant die zich bezig houdt met belangenbehartiging brengen we de dienstverlening opnieuw in kaart en beschrijven we de werkprocessen.
  • We adviseren een welzijnsorganisatie over en ondersteunen haar bij een aantal grote aanbestedingstrajecten.
  • We evalueren en adviseren over landelijke ontwikkel- en onderzoeksprogramma’s in het sociaal en zorgdomein.

In deze rol doe je desk research, verzamel je informatie, houd je interviews, maak je analyses en zorg je voor de verslaglegging van bijeenkomsten. Je schrijft offertes, adviezen en rapporten. Je maakt processchema’s en geeft presentaties. Als een volwaardige collega en adviseur representeer je Bosman & Vos bij onze klanten. In eerste instantie zal je in opdrachten samenwerken met één van de partners. Er is ruimte om je te ontwikkelen en door te groeien naar een zelfstandige (senior) rol. Je draagt bij aan de doorontwikkeling van ons bureau. Als je er plezier in hebt om te werken bij een commercieel adviesbureau in dit domein en je herkent je in onderstaand profiel, dan maken we graag kennis met je.

Het Profiel

We zoeken een adviseur die 3 jaar ervaring heeft opgedaan in het sociaal of publiek domein, gewerkt heeft voor klanten in dit domein of aantoonbare affiniteit heeft met dit type klanten en vraagstukken. Je bent analytisch sterk, beschikt over conceptuele denkkracht, hebt veel klantgevoel, goede advies-, onderzoeks- en communicatieve vaardigheden, een goede pen en een ondernemende geest.

Je hebt een academische opleiding. De richting is minder belangrijk dan je ervaring en persoonlijkheid. We vullen ons team graag aan met een vernieuwende denker en innovatieve geest. Een inspirerende jonge kandidaat die de ontwikkelingen in het publieke domein met oprechte interesse volgt. Open en gericht op samenwerking. Iemand die zich kan verwonderen, zich proactief opstelt (zowel bij de klant als binnen het bureau), het lef heeft om lastige vragen te stellen en volwaardig wil meedraaien in het bureau. Onze nieuwe collega wil graag sparren met en leren van anderen, is gericht op samenwerking en heeft een groot zelfstartend vermogen. Je bent constructief kritisch, gretig, leergierig en schakelt soepel. Je bent snel in staat klanten aan je te binden en je denkt in kansen en mogelijkheden.

Aanbod en procedure

We bieden een afwisselende baan binnen een adviesorganisatie in een sterk veranderend sociaal domein en zorgveld. Er is ruimte voor een aanstelling van 32 tot 40 uur. We bieden in eerste instantie een jaarcontract tegen een marktconform salaris (afhankelijk van ervaring is dat maximaal € 4.085,= bruto per maand) en passende arbeidsvoorwaarden.  

Kun je door het beschrijven van een mooie opdracht die je recent hebt uitgevoerd, aangeven waarom je onze nieuwe collega bent? Laat ook weten wat jij nodig hebt om bij ons te starten en waar jij naar op zoek bent.  Dat lezen we graag in jouw reactie via onze website. Reacties zijn welkom t/m 16 november 2017. Meer informatie over deze functie kun je opvragen bij Paul Poortvliet.  


Deel deze pagina in uw netwerk