nicoline

(Medior) Adviseur - 32 uur - Vleuten

Sluitingstermijn

Organisatie

Dock4 is een organisatieadviesbureau voor de gezondheidszorg en het sociaal domein. De missie van Dock4 is om zorgaanbieders en gemeenten toe te rusten op een duurzame toekomst, zodat zij de beste en betaalbare zorg en ondersteuning kunnen bieden. Zorgorganisaties en gemeenten worden ondersteund bij de vertaalslag van complexe problemen naar concrete uitdagingen en passende oplossingen.

Klanten van Dock4 waarderen de grondige ‘no-nonsense’ aanpak van Doc4. Adviseurs sluiten aan bij de beleving van cliënten en zorgprofessionals.

Dock4 heeft jarenlange ervaring in de ondersteuning op verschillende thema’s.

Voorbeelden daarvan zijn:

 • Gezondheidszorg: innovatieve zorgvormen, strategie-vraagstukken, optimaliseren processen en vernieuwen van de ouderenzorg. Op dit moment is een aantal adviseurs actief binnen het landelijke programma Waardigheid en trots.

 • Sociaal domein: invoeren transformatieagenda, professionaliseren wijkteams en procesoptimalisatie.

 • Ontwikkelen van maatschappelijke businesscases: structurele afweging van kosten en maatschappelijke baten van een project, programma of innovatie.

Dock4 bestaat uit drie senior adviseurs / partners, één adviseur in dienst en één medewerker draagt zorg voor het officemanagement. Daarnaast beschikt het bureau over een flexibele schil van associés. Dankzij een groeiende opdrachtenportefeuille is Dock4 per direct op zoek naar een medior adviseur die het bureau komt versterken.

De Functie

Als adviseur bij Dock4 werk je in een inspirerende omgeving met volop ruimte om eigen initiatieven te ontplooien. Na een inloop- en inwerkperiode, waarin je samen met collega adviseurs aan projecten werkt, voer je al snel zelfstandig projecten en onderzoeken uit. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen en het in stand houden van je eigen netwerk en de verwachting is dat je na enige tijd actief op zoek gaat naar acquisitiemogelijkheden. Je hebt er plezier in om te werken in een commerciële omgeving en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzame toekomst voor de zorg. Tevens lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van nieuwe dienstverleningsconcepten en aan de ontwikkeling van het bureau

Het Profiel

Voor Dock4 zijn wij op zoek naar een sterke persoonlijkheid die structuur biedt in het totale proces van strategische analyse tot en met het realiseren van resultaten. Hij/zij heeft gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en voor de werkwijze van (zorg)professionals en is in staat om goed te schakelen tussen de verschillende niveaus. De adviseur is in staat om vanuit zijn/haar onafhankelijke positie een bijdrage te leveren aan organisatie-, veranderkundige en samenwerkingsvraagstukken. Je bent aan de ene kant een generalist en aan de andere kant creëer je met het opbouwen van ervaring een eigen profiel in een expertisegebied dat ligt bij jouw talenten. Nieuwsgierigheid, enthousiasme, daadkracht, humor en een ‘no-nonsense mentaliteit’ zijn kenmerken van jouw persoon. Optimisme, enthousiaste, actieve en flexibele instelling kenmerken jouw werkhouding.

Daarnaast beschik je over de volgende vaardigheden en competenties:

 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden

 • Ondernemende persoonlijkheid en acquisitie talent, denken in oplossingen en mogelijkheden

 • Durf en lef

 • Creatief, innovatief en conceptueel

 • Zorgvuldig en transparant

 • Onderzoeksvaardigheden

 • Sterk analytisch vermogen

 • Bedrijfskundig inzicht

 • Teamplayer die ook in staat is om zelfstandig te werken

 • Een netwerker

Je hebt WO werk- en denkniveau, bij voorkeur Bedrijfskunde, Bestuurs- en Organisatiewetenschappen of Beleid & Management Gezondheidszorg.
Minimaal 4 jaar relevante werkervaring in de zorgsector, op beleids- of managementniveau. Ervaring in ouderenzorg en/of zorg voor jeugd, als adviseur of manager, is een must.

Aanbod en procedure

Dock4 biedt een afwisselende baan binnen een adviesorganisatie in een sterk veranderend zorgveld. Het gaat in eerste instantie om een vacature met een contract voor 32 uur per week, voor een periode van een jaar, tegen een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Bij het overschrijden van het target is er sprake van een bonusregeling.

Waarom je belangstelling hebt, zien we graag via onze website. Reacties zijn welkom t/m 6 februari 2017. De intakegesprekken bij Bosman en Vos starten in de week van 6 februari. De gesprekken bij Dock4 vinden plaats in de week van 13 februari. De procedure wordt begeleid door Nicoline Franken.


Deel deze pagina in uw netwerk