ingrid

P&O-adviseur 32-36 uur

Organisatie

Trajectum is een organisatie gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag, al dan niet met een forensische achtergrond. De organisatie streeft naar het bieden en bereiken van professionele en wetenschappelijk onderbouwde zorg in alle levens- en ontwikkelingsfasen van de cliënten. De hulp aan mensen die in de knel zitten met zichzelf en de omgeving richt zich nadrukkelijk op de hele behandelings-, en begeleidingsketen van gesloten en beschermd wonen tot ondersteuning bij zelfstandig wonen. Dat wordt geboden aan cliënten met of zonder een forensische achtergrond. Trajectum biedt ketenzorg: ze zijn in staat om de cliënt gedurende gehele behandeling tot resocialisatie en uiteindelijke uitplaatsing zorg op maat te bieden. Trajectum is ambitieus en wil een innovatieve nichespeler zijn op deze markt. Stichting Trajectum is in oktober 2004 ontstaan uit de al bestaande samenwerking tussen Hoeve Boschoord en Hanzeborg. Bij Trajectum zijn ruim 1400 mensen werkzaam. De instellingen bewegen zich met hun aanbod aan gespecialiseerde individuele zorg op het grensvlak van de gehandicaptenzorg, psychiatrie en justitie. De geboden hulp kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de bijzondere doelgroep en een integrale benadering van de hulpvragen. De afdelingen P&O van beide organisaties zijn in januari 2010 samengevoegd. Positionering, integratie en ontwikkeling van de afdeling zijn belangrijke thema’s. Eind 2011 dient de organisatorische integratie gerealiseerd te zijn. De nieuwe afdeling, die 20 medewerkers telt, is volop in ontwikkeling. Wegens het vertrek van één van de adviseurs, heeft de organisatie aan een nieuwe P&O-adviseur.

De Functie

De afdeling P&O is centraal gepositioneerd in Zwolle en werken voor hun klant (deels) op lokatie. De klant van deze adviseur is Hoeve Boschoord in Drenthe.
Deze P&O-adviseur:
 • draagt bij aan de ontwikkeling van integraal management door ondersteuning en coaching van het lijnmanagement bij de invulling van hun eigen verantwoordelijkheid op het gebied van HRM;
 • geeft gevraagd en ongevraagd adviezen op (complexe) onderwerpen;
 • levert maatwerk diensten en adviseert gevraagd en ongevraagd op het gebied van HR- taken en -processen en bij oplossing van (complexe) vraagstukken;
 • neemt deel aan multidisciplinaire projecten binnen het lopende verbeterprogramma, waaronder: doorontwikkeling van generieke functieprofielen en loopbaanpaden, invoering van verzuim- en reïntegratiebeleid, harmoniseren van arbeidsvoorwaarde en ontwikkeling van de afdeling P&O naar businesspartner.
Met name willen we vermelden dat de afdeling P&O in een transitie zit om van een overwegend een beheersmatige afdeling naar een advies en ontwikkel afdeling te gaan. Deze transitie gaat soms snel en soms langzaam, want ‘tijdens de verbouwing gaat de verkoop door’. Dit geeft extra dynamiek in de uitvoering van het werk.

Het Profiel

Wij zoeken voor Trajectum naar kandidaten die zich herkennen in dit profiel:
 • HBO werk- denkniveau, een relevante afgeronde opleiding (bv. P&A of MER), aangevuld met diverse cursussen/trainingen op terrein van HRM en Bedrijfskunde.
 • Minimaal 5 jaar recente ervaring als HR-adviseur in een dynamische omgeving (minimaal 2 referenties van verschillende organisaties vereist).
 • Kennis van relevante sociale wetgeving, arbeidsrecht en arbeidsvoorwaarden.
 • Ervaring met HR systemen.
 • Ervaring met analyseren en optimaliseren P&O-processen.
 • Flexibel inzetbaar m.b.t. locaties (Boschoord, Zwolle, Zutphen e.o.), in het bezit van een geldig rijbewijs en een eigen auto.
De voorkeur gaat uit naar kandidaten die in de profit én non profit sector ervaring hebben opgedaan.
Daarnaast zoeken wij naar een gedreven collega met een hands on mentaliteit die zich goed staande weet te houden in een dynamische en soms veeleisende omgeving. Je hebt een professionele grondhouding en bent gericht op samenwerking. Daarnaast beschik je over een goed ontwikkelde helikopterview en een pragmatische en oplossingsgerichte instelling. Je beschikt over de volgende competenties:
 • Overtuigingskracht.
 • Resultaatgerichtheid.
 • Organisatiesensitiviteit.
 • Communicatief vaardig.
 • Planmatig, gestructureerd en nauwkeurig.
 • Klantgericht, pro-actief, flexibel.

Aanbod en procedure

Trajectum biedt een uitdagende werksfeer waarin volop mogelijkheden zijn om je kennis en ervaring in te zetten om verdere ontwikkeling van organisatie en collega’s vorm en inhoud te geven. De arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO gehandicaptenzorg. De functie is nog niet definitief gewaardeerd maar we gaan er van uit dat de inschaling plaatsvindt in FWG 55 (maximaal € 3.538,= bruto per maand op basis van 36 uur per week). In eerste instantie wordt een jaarcontract geboden, bij gebleken geschiktheid en wederzijds vertrouwen wordt het contract na 1 jaar omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. Bosman & Vos voert voor Trajectum de cv selectie uit; wij voeren geen intakegesprekken bij ons bureau. De sluitingsdatum om te reageren is 14 april, daarna zullen wij de cv’s van de meest geschikte kandidaten voordragen.

Deel deze pagina in uw netwerk