ingrid 1504 85 Banner

P&O-Adviseur m/v 24 uur per week

Organisatie

Onze klant, De Jutters, centrum voor jeugd-GGZ Haaglanden, richt zich op kinderen en jongeren van 0 tot en met 22 jaar met psychische / psychiatrische problemen of met het risico deze te ontwikkelen. De Jutters biedt een volledig pakket aan poliklinische en dagklinische functies. Onze specialistische functies zijn onder meer forensische jeugdpsychiatrie (het Palmhuis) en LVG-psychiatrie (de Banjaard). We leiden kinder- en jeugdpsychiaters, GZ-psychologen en klinisch psychologen op en hebben een eigen afdeling voor wetenschappelijk onderzoek. De Jutters heeft meerdere locaties in Den Haag, Voorburg en Zoetermeer.

Bij de Jutters zijn +/-  600 medewerkers werkzaam. De Jutters ziet zich gesteld voor een aantal uitdagingen: kortingen vanuit de zorgverzekeringswet, bezuinigingen en reorganisaties en de decentralisatie van de jeugdzorg naar gemeenten hebben tot gevolg dat De Jutters kritisch moet kijken naar de herinrichting van de organisatie en de inzet van haar personeel. Het jaar 2012 staat in het teken van mobiliteit. De afdeling P&O speelt een belangrijke rol bij deze veranderingen. De afdeling P&O telt 1 manager, 2 P&O-adviseurs, 5 medewerkers personeels- en salarisadministratie, 1 arbo-adviseur en 2 medewerkers scholingscentrum. Op de afdeling is een vacature voor
P&O-adviseur ontstaan.

De Functie

De P&O-adviseur werkt voor de behandelorganisatie (+ 350 medewerkers) en heeft 2 taken:

1. Je bent, samen met je collega adviseur, verantwoordelijk voor het operationeel adviseren en ondersteunen van de leidinggevenden bij in-, door- en uitstroomvraagstukken. Integraal management is het uitgangspunt maar is nog niet volledig geïmplementeerd. Je begeleidt en coacht de leidinggevenden bij het optimaliseren van integraal management. In dit groeiproces is het van belang dat je oog hebt voor de behoeftes van je klant en de samenwerking opzoekt met je klant en met je collega’s. Thema’s die spelen zijn het terugdringen van verzuim, re-integratietrajecten en functioneringsproblematiek.

2. Als adviseur op tactisch niveau ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van de managers bij het omzetten van jaarplannen en de begroting naar formatiebeheer, in kwalitatief en kwantitatief opzicht. Je adviseert over mobiliteit, functiedifferentiatie, flexibele personeelsinzet en jobrotation en dit doe je in nauwe samenwerking met de bedrijfseconomisch adviseur. Je helpt de lijn om goede mensen te behouden en flexibiliteit te bevorderen. Je bent de spin in het web als het gaat over de inzet van mensen in de breedste zin van het woord.

Het Profiel

Je hebt een afgeronde en relevante HBO-opleiding en je hebt minimaal 2 functies als P&O-adviseur vervuld. Naast uitstekende adviesvaardigheden en ervaring met het doorontwikkelen van integraal management vragen we ervaring met de “harde” en cijfermatige kant van de P&O-rol (formatiebeheer, kwantitatieve personeelsinzet, functiedifferentiatie). Je hebt aantoonbare affiniteit met een rol op tactisch niveau en je hebt de ambitie om je op dit niveau nog verder te ontwikkelen. Analytisch inzicht is een vereiste. Je kunt hoofd- van bijzaken onderscheiden en werkt gestructureerd. Plannen en organiseren is één van je kwaliteiten.

Daarnaast heb je een pragmatische inslag, ben je operationeel sterk en in staat om je handen uit de mouwen te steken én de gevolgen te kunnen overzien. Je bent een stevige persoonlijkheid die overeind blijft in turbulente tijden en in staat is om de verbinding te maken zonder zaken over te nemen. Je hebt een zakelijke inslag en je kunt zaken met energie aanjagen. Je kunt kort en bondig communiceren, zowel mondeling als schriftelijk. Verder ben je proactief, klantgericht en maak je jezelf op een prettige manier zichtbaar. Op zelfstandige wijze ben je snel in staat om het vertrouwen van je klant te winnen en de samenwerking op te zoeken. Ervaring in de zorgsector is geen must, affiniteit met de zorgsector uiteraard wel. Kandidaten die in of vlakbij Den Haag wonen, genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur.

Aanbod en procedure

Het salaris bedraagt maximaal € 3.634,-- op fulltime basis (conform schaal 55 van de CAO GGZ). In eerste instantie wordt een jaarcontract aangeboden. De inschrijftermijn voor deze vacature sluit op 2 maart. In je motivatie willen wij graag terugzien waarom jij de beste kandidaat bent, waarom je deze functie bij De Jutters wilt vervullen, waaruit blijkt dat je een stevige persoonlijkheid bent die de verbinding kan maken, of deze functie ook in praktisch opzicht past (uren, salaris en woonplaats) en wat je opzegtermijn is. We nemen alleen volledige motivaties en cv’s in behandeling. Wij selecteren de cv’s en motivatiebrieven en stellen de 10 beste kandidaten op papier voor aan de Jutters. Zij voeren in maart de selectiegesprekken.

Deel deze pagina in uw netwerk