ingrid

Recruiter 24 - 32 uur per week

Sluitingstermijn

Organisatie

Onze klant is een zorginstelling in Zeist. 

De Functie

Met spoed zoeken wij kandidaten die per 1 april of uiterlijk 1 mei voor 24 tot 32 uur beschikbaar zijn voor een tijdelijke functie. Onze klant, een zorginstelling in Zeist, heeft besloten om alle werving en selectie activiteiten onder te brengen bij een centrale afdeling. De doelstelling van deze afdeling is het ontzorgen van het management en het verbeteren van de arbeidsmarktpositie van de organisatie. 

Het Profiel

Voor het op- en inrichten van deze afdeling zoeken we een ervaren recruiter. Iemand die ervaring heeft met het opzetten van dergelijke afdelingen. Die weet hoe je, in deze tijd, vorm geeft aan werving en selectie activiteiten. Die snapt hoe sociale media kunnen worden ingezet. Die begrip heeft voor de interne verschuiving van taken en verantwoordelijkheden. Die in staat is om zaken goed en snel te structureren. We vragen iemand met een zelfstartend vermogen; een zelfstandige professional die goed de verbinding legt. Die met energie en gedrevenheid resultaten boekt, de recruitment processen kan centraliseren en meedenkt over de arbeidsmarkt propositie van de organisatie. Ervaring in de zorg is geen must, ervaring als recruiter wel.

Aanbod en procedure

Het salaris bedraagt maximaal € 3.582,= op basis van 36 uur. Er wordt een contract van 1 of 2 jaar geboden. Het is met nadruk geen interim opdracht maar een tijdelijke functie. Als je jezelf in het profiel herkent, kun je je inschrijven.
De sluitingsdatum is 19 maart.  

Deel deze pagina in uw netwerk