francine

Regisseur Communicatie, Markting en directieondersteuning 36 uur

Organisatie

Kinderopvang Mundo is een marktgerichte organisatie van beroepsopvoeders die kwalitatief hoogwaardige diensten en adviezen aanbiedt op het gebied van de opvoeding in de regio Rijnmond. In al de producten en diensten staat het welzijn en de ontplooiing van het kind centraal. Kinderopvang Mundo is een middelgrote organisatie met 18 verschillende kinderopvanglocaties. De kinderopvang is momenteel sterk in beweging en de komende jaren staat er voor Kinderopvang Mundo veel te gebeuren. Strategische samenwerkingspartners worden gezocht, nieuwe product- marktcombinaties ontwikkeld en ook de bedrijfsvoering vraagt aandacht. Kortom, een periode van voortdurende en ingrijpende veranderingen. De organisatie is financieel gezond en heeft een stevige marktpositie. De organisatie staat onder leiding van een bestuurder, die ondersteund wordt door een managementteam. Er werken ongeveer 220 gediplomeerde pedagogisch medewerkers, groepshulpen en verschillende leerlingen van de MBO-Kinderopvang. Iedere locatie heeft een locatiemanager, die verantwoordelijk is voor de organisatie en coördinatie van de locaties en voor de kwaliteit van het werk.
Door het samenvoegen van werkzaamheden is een nieuwe functie ontstaan. Wij zoeken voor Kinderopvang Mundo een regisseur communicatie en directieondersteuning, die verantwoordelijk is voor Communicatie, Relatiebeheer en Marketing.

De Functie

Als Regisseur communicatie en directieondersteuning ben je de rechterhand van de directeur/bestuurder. Dat betekent dat zij volledig op je kan bouwen als het gaat om secretariële werkzaamheden en alle interne en externe communicatie, relatiebeheer en marketing. Dat betekent dat je op eigentijdse wijze materiaal ontwikkelt voor een optimale interne en externe communicatie.
  • Je verricht op verzoek van directie ondersteunende commerciële activiteiten ten behoeve van het uitbreiden en beheren van het relatiebestand. Je signaleert knelpunten en mogelijkheden ten aanzien van relatiebeheer en doet voorstellen ter verbetering. Je onderhoudt externe contacten met (lokale) pers, reclamebureau, webbouwers en samenwerkingspartners.
  • Je verzorgt en organiseert promotionele activiteiten ten behoeve van de organisatie, waaronder relatiegeschenken. Je vertaalt ontwikkelingen en het vastgestelde beleid naar concrete marketingactiviteiten. Je vormt marketingbeleid, doet onderzoek en voert uit. Je signaleert trends, knelpunten, mogelijkheden en behoeften met betrekking tot productaanpassing en vernieuwing. Je toets effecten en doet verbetervoorstellen.
  • Je redigeert jaarverslag en nieuwsbrieven, alle officiële stukken, de website en social media en bewaakt de huisstijl. Je ontwikkelt en implementeert communicatie beleid. Je adviseert en ondersteunt de directeur/bestuurder ten aanzien van communicatielijnen en –stijl.
  • Je organiseert en voert secretariaat van directievergaderingen en van de raad van toezicht, beheert de agenda en e-mail van de directie en biedt administratieve en procedurele ondersteuning bij de uitvoering van besluiten. Je beoordeelt inkomende post/stukken op het belang van overleg of besluitvorming en handelt deze af. 
  • Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van nieuwe en beheren van standaard documenten en zorgt dat ze actueel blijven.
Je rapporteert aan de directeur/bestuurder.

Het Profiel

Je bent een energieke en creatieve zelfstandig werkende professional met een HBO-opleiding communicatie of commerciële economie. Je hebt 5 jaar werkervaring op communicatie- en marketinggebied. Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal is in deze functie onontbeerlijk. Net als een groot organisatorisch vermogen en flexibiliteit. Je bent goed in staat buiten de traditionele kaders te denken en hebt ruime kennis van administratie, geautomatiseerde procedures, gegevensverwerking en bestandsbeheer. Je bent stressbestendig en goed in staat om een veelheid aan verschillende taken en activiteiten tegelijk en zelfstandig (te doen) uitvoeren. Je behoudt het overzicht, stelt prioriteiten en bewaakt de kwaliteit van de te leveren diensten en producten. Bovendien ben je goed in staat om de contacten binnen en buiten de organisatie te leggen en behouden. Uiteraard zoeken wij in deze rol iemand die servicegericht en klantvriendelijk is. Verder passen deze competenties bij jou:
  • proactief en ondernemend
  • plannen en organiseren
  • delegeren
Je herkent je in de kernwaarden van Mundo: kwaliteit, integriteit, betrouwbaarheid en respect en je hebt de volgende kernvaardigheden: communiceren, luisteren, behoeftes kunnen onderscheiden, verbinden met en boeien van alle klanten.
 
Ben je de rots in de branding, die oren en ogen open heeft staan om signalen op te pakken en deze om weet te zetten in creatieve ideeën? Dan zijn we op zoek naar jou.

Aanbod en procedure

Het salaris bedraagt maximaal € 3.432,= op fulltime basis (schaal 9 cao kinderopvang). In eerste instantie wordt een jaarcontract aangeboden. Dat wordt bij goed functioneren omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. Onderdeel van de selectie voor de laatste twee kandidaten, is een mondelinge en schriftelijke presentatie. Je ontvangt daar een casus voor. De inschrijftermijn voor deze vacature sluit op 9 juni. De intakegesprekken bij ons bureau vinden plaats tot 14 juni.
De eerste ronde sollicitatiegesprekken bij Mundo is in de week van 17 juni.

Deel deze pagina in uw netwerk