francine 1483 80 Banner

Sectorhoofd Psychogeriatrie 32-36 uur

Sluitingstermijn

Organisatie

Frankeland maakt onderdeel uit van de Frankelandgroep en is een centrum voor verzorgd wonen, verpleging en welzijn met een grote klantenkring binnen en buiten zijn muren. Een kwaliteitsgerichte organisatie met als bewijs daarvan het gouden keurmerk. Een organisatie die continu in beweging is.
Binnen de muren hebben ze plaats voor 240 bewoners in het verpleeghuis en 131 plaatsen in het verzorginghuis.Daarnaast maken dagelijks veel ouderen gebruik van diverse voorzieningen.. Er is veel oog voor de wensen van de bewoners vanuit de visie dat het leven zo gewoon mogelijk doorgaat en men dus aansluit bij het eigen dagritme. Ook autonomie en kwaliteit van leven zijn belangrijke aspecten waar men naar handelt. Niet alleen op papier, ook in de praktijk. Behalve voor bewoners met vragen in ondersteuning op het gebied van somatiek of Psychogeriatrie hebben ze ook een expertisecentrum voor Morbus Parkinson cliënten. In verband met uitbreiding van het zorgaanbod is een herstructurering van leidinggevende functies noodzakelijk gebleken. Hierdoor is de nieuwe functie van sectorhoofd ontstaan. Het sectorhoofd ressorteert met collega sectorhoofd somatiek onder de manager zorg en verpleging en (para)medische dienst en TOF. Voor de sector Psychogeriatrie zoeken we een enthousiaste kandidaat.

De Functie

Je geeft leiding aan 4 afdelingshoofden, die verantwoordelijk zijn voor de operationele aansturing van de afdeling. Het gaat om 3
Psychogeriatrie afdelingen en een team in opbouw voor bewoners met Korsakov-syndroom. Indirect geef je leiding aan ongeveer 100 medewerkers. Je ondersteunt de afdelingshoofden in het uitvoeren van hun taken. Je bewaakt daarbij de kwaliteit en de resultaten en waarborgt de continuïteit, waarbij het afdelingshoofd de eigen professionele verantwoordelijkheid behoudt. Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor
• Zorgvuldige bewaking van het zorg- en welzijnsaanbod aan bewoners en de uitvoering daarvan
• De inzet van mens en middelen
• De communicatie van bewoners en hun familie
• De werving en selectie van nieuwe medewerkers en bewaking van het ziekteverzuim beleid
• Het leveren van een bijdrage aan zorginhoudelijke beleidsontwikkelingen
• Het uniformeren van de werkprocessen.

Het Profiel

Je bent verpleegkundige en je beschikt over een voortgezet HBO diploma ( bv afgeronde BMG studie) en hebt ervaring als leidinggevende in de intramurale zorg. Je bent je bewust van je eigen taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden en spreekt anderen aan op die van hen. Je hebt oog voor detail en bent gedreven om de kwaliteit van zorg en dienstverlening zo optimaal mogelijk ten uitvoer te brengen. Je hebt een servicegerichte mentaliteit en faciliteert om te komen tot een gastvrije woonomgeving voor ouderen. Bovendien durf je een uitdaging aan te gaan zonder dat alles tevoren is uitgestippeld. Je enthousiasme en ondernemerschap hebben dan de overhand. Dat vraagt dat je snel schakelt en toch overzicht weet te houden, prioriteiten stelt en veel werk kunt verzetten. Je weet de juiste balans te vinden tussen coachen en aansturen. Je hebt een grote dosis overtuigingskracht dankzij je goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent besluitvaardig en weet deze besluiten met argumenten te onderbouwen. Je hebt een goed reflecterend vermogen en weet te relativeren. Hierdoor is er ruimte voor humor en vrolijkheid en blijf je optimistisch.

Aanbod en procedure

Het salaris is volgens de CAO-VVT, FWG 60, maximaal € 4.135,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek afhankelijk van ervaring en opleiding. Frankeland heeft een aantal secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een lidmaatschap van de sport-en recreatieclub van Frankeland; goede opleidingsfaciliteiten fietsenplan, e.d.
Als je al eerder hebt gesolliciteerd op deze vacature, heeft het geen zin dit nogmaals te doen.

Deel deze pagina in uw netwerk