nicoline

Senior HR&D adviseur (24-28 uur) Minters Vlaardingen

Sluitingstermijn

Organisatie

Minters is een ambitieuze en ondernemende organisatie in het sociale domein in de regio Nieuwe Waterweg Noord. In deze organisatie werken 230 professionals aan een laagdrempelige zorg waarin eigen kracht van de burger centraal staat. De professionals werken in Wijkteams, in wijken op de scholen en bij huisartsenpraktijken en als jongeren/buurtwerkers of als Mantelzorg consulenten. In Vlaardingen is het hoofdkantoor gevestigd met een kleine staf, het bedrijfsbureau en de bestuurder.

Innoveren, ondernemen en het willen bieden van een uitmuntende dienstverlening door deskundige mensen  zit in het DNA van deze organisatie. Daartoe heeft men een strak en lean georganiseerde ondersteuning die het management én professionals hierbij klantgericht ondersteunt.

De Functie

De organisatie is continu in beweging en dat vraagt om een constante aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers, leidinggevende en organisatie. Als senior HR&D adviseur ben jij samen met de bestuurder, directie en management verantwoordelijk voor deze ontwikkeling. Jij geeft op professionele wijze mede sturing aan de ontwikkeling van een slagvaardige organisatie met vakbekwame medewerkers zodat de korte en lange termijn bedrijfsdoelstellingen worden geformuleerd en gerealiseerd. Uitgangspunt in je handelen is altijd het aangaan van de dialoog en het leggen van verbinding, waarbij kwaliteit en innovatie van essentieel belang zijn. Jouw toegevoegde waarde heeft een directe impact op het beleid, leiderschapsontwikkeling en organisatieontwikkeling.

Naast de ontwikkelcomponent begeef jij je als senior HR&D adviseur op alle gebieden van het HRM. Samen met het management, directie en de bestuurder stel je prioriteiten. Je ontwikkelt beleid dat nodig is, komt met innovatieve ideeën op jouw vakgebied en vooral, je bent in staat dit gestructureerd, transparant te ontwikkelen en te implementeren.

Voor medewerkers ben je de klantgerichte vraagbaak voor hun vragen op het HR-gebied. Voor het management dé adviseur en coach bij de uitvoering van onder andere arbo & verzuim, arbeidsvoorwaarden & CAO, rechtspositie & functioneren, scholing & ontwikkeling. Voor de bestuurder ben je een  sparringpartner die ook in staat is de vinger op de zere plek te leggen.
Met de directeur bedrijfsvoering ontwikkel, implementeer en voer je de regie op het scholingsbeleid. Daarnaast coördineer  en bewaak je werkprocessen tussen HR&D, salarisadministratie, facilitaire zaken en de diverse secretariaten. Tevens zorg je voor managementinformatie m.b.t. HR ken- en stuurgetallen.

Je valt direct onder de bestuurder en rapporteert aan hem en in voorkomende situaties aan de directeur bedrijfsvoering. Je maakt deel uit van het MT van Minters.

Het Profiel

Voor deze uitdagende functie zoeken we een kandidaat met een afgeronde opleiding op HBO/WO-niveau. Je hebt voldoende HR-kennis en expertise in huis om het geweten te zijn van het MT. Je hebt overzicht, weet thema’s met elkaar te verbinden en spreekt het MT hier ook op aan. Je hebt een goed gevoel voor verhoudingen. Sectorkennis is niet nodig, we verwachten wel dat je die snel eigen kunt maken. We lezen graag terug waarom je je bijdrage wilt leveren aan de ontwikkeling van Minters. Deze competenties zijn onontbeerlijk voor deze rol:

  • Je bent een stevige persoonlijkheid met een positieve autoriteit en hebt een ruime, actuele ervaring als senioradviseur (minimaal 8 jaar).
  • Je hebt ruime en actuele ervaring met het ontwikkelen en implementeren van HR&D beleid.
  • Je bent besluitvaardig en weet besluiten om te zetten in acties en deze vervolgens te implementeren.
  • Je beschikt over organisatie sensitiviteit en bent niet gevoelig voor hiërarchie.
  • Je hebt een sociaal-zakelijke instelling.
  • Je hebt een gezonde dosis relativeringsvermogen. 

Aanbod en procedure

Het salaris is marktconform waarbij rekening wordt gehouden met kennis en ervaring. De functie is ingedeeld in schaal 11 CAO Sociaal Werk (max. € 5.061,= bruto per maand bij een fulltime aanstelling.). Daarnaast heeft Minters aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een Individueel Keuze Budget en een persoonlijk opleidingsbudget. Er wordt in eerste instantie een jaarcontract geboden. Voor indiensttreding vraagt Minters een Verklaring Omtrent goed Gedrag.

De procedure wordt begeleid door Nicoline Franken en Simon Twilt, associés bij Bosman & Vos. De inschrijftermijn voor deze vacature sluit op 27 september. De intakegesprekken vinden plaats bij Bosman & Vos van 30 september tot en met 4 oktober. De selectiegesprekken en case assessment worden ingepland vanaf 10 oktober. Je cv met motivatie zien we graag (als Word-document) tegemoet.


Deel deze pagina in uw netwerk