francine 1483 80 Banner

Teamleiders Zorg 24 - 36 uur (Den Haag)

Sluitingstermijn

Organisatie

Onze opdrachtgever is een 24-uurs zorgaanbieder, die een pakket van wonen, zorg en welzijn aanbiedt vanuit twee locaties in Den Haag. Op beide locaties is sprake van een exclusieve opzet van zorg- en dienstverlening, zowel aan in totaal 170 particuliere/zelfbetalende oudere cliënten als aan AWBZ-geïndiceerde bewoners.
De Stichting is HKZ/ISO gecertificeerd. Aan het pakket wonen zijn appartementen toegevoegd waar cliënten zelfstandig wonen, maar gebruik kunnen maken van de zorg en begeleiding van de stichting. Open, dichtbij, ondernemend en gastvrij zijn kernwaarden van de organisatie. Er heerst een informele cultuur en de organisatie kent korte lijnen. Zoals alle verzorgingshuizen is ook onze opdrachtgever bezig zich voor te bereiden op de veranderingen in de bekostiging. Door interne verschuiving en het vertrek van een teamleider zijn er 2 vacatures ontstaan. Hiervoor zoeken we twee enthousiaste en geschikte kandidaten.

De Functie

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor het zorg- en dienstverleningsaanbod op de locatie. Je geeft hiërarchisch, functioneel en operationeel leiding aan een team van ongeveer 15 verzorgenden. Zij bieden zorg aan 30 bewoners. Je werkt nauw samen met je collega teamleider, zodat continuïteit gewaarborgd is. Je bent verantwoordelijk voor en houdt toezicht op de zorginhoudelijke en bedrijfsmatige kwaliteit van zorg en dienstverlening aan de in totaal 60 inwonende cliënten. Dit realiseer je door een optimale bezetting met gekwalificeerd personeel binnen de kaders van de zorgzwaartepakketten. Hierin verandert veel in de komende jaren en vraagt inbreng om hier goed op in te spelen en mogelijkheden te benutten. Je creëert een collegiale en positieve sfeer. Je overlegt met je medewerkers over de te verlenen zorg en je bewaakt de kwaliteitsnormen. Je bent verantwoordelijk voor de zorginhoudelijke rapportages. Samen met je collega teamleider van de locatie werk je toe naar een 5-sterren service- en zorgconcept. Je onderhoudt op professionele en toegankelijke wijze de contacten met de, over het algemeen hoog opgeleide, bewoners en hun familie. Je legt verantwoording af aan de locatiemanager over de te realiseren doelstellingen. Roulerend met meerdere personen heb je ongeveer een keer in de 10 weken bereikbaarheidsdienst voor beide locaties.

Het Profiel

Voor deze functie zoeken wij kandidaten met een zorgopleiding (minimaal niveau 3/4) aangevuld met 3 jaar leidinggevende ervaring. Je hebt HBO- werk- en denkniveau. Je bent een toegankelijk persoon en je stimuleert medewerkers verantwoordelijkheid te nemen. Je bent in staat om flexibel te zoeken naar passende oplossingen en gewend om aan de hand van de kwaliteitscyclus verbetertrajecten te stroomlijnen. Je hebt kennis van ZZP financieringssystematiek en bent in staat om te anticiperen op veranderende omstandigheden. Vanuit betrokkenheid en klantgerichtheid stuur je je medewerkers aan, zodat de dienstverlening en gastvrijheid duidelijk tot hun recht komen. Je staat stevig in je schoenen, communiceert duidelijk en helder zonder de vriendelijkheid uit het oog te verliezen. Op deze wijze ben je enthousiasmerend voor je medewerkers en zeer betrokken bij de bewoners. Je bent op overtuigende en vasthoudende wijze resultaat- en doelgericht. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit, bent flexibel, pragmatisch en oplossingsgericht. Je bent bereid en in staat om een positieve bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkelingen van de locatie en de organisatie.
Kandidaten die zich herkennen in dit profiel, liefde hebben voor het primaire proces en van nature een dienstbare houding aannemen, worden van harte uitgenodigd te reageren.

Aanbod en procedure

Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt conform CAO V&V FWG 50/55 maximaal respectievelijk € 3.295/3.699,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Je krijgt een jaarcontract aangeboden met uitzicht op vast dienstverband. Gesprekken bij ons op kantoor in Rijswijk vinden plaats vanaf 25 januari. Gesprekken bij onze opdrachtgever staan gepland in de week van 18 februari.

Deel deze pagina in uw netwerk