nicoline

Teammanager intramurale dienstverlening ActiVite (32-36 uur) Leiderdorp

Sluitingstermijn

Organisatie

ActiVite is een professionele, betrokken en betrouwbare zorgorganisatie, die integrale diensten aanbiedt op het gebied van hulp bij het huishouden, begeleiding en (gespecialiseerde) verzorging en (wijk)verpleging. Ongeveer 2200 medewerkers leveren dagelijks zorg aan de cliënten in Zuid-Holland Noord, Midden Holland en Amstelland en Meerlanden.   

De RVE intramurale dienstverlening en woonservicecentrum Ommedijk
De RVE intramurale dienstverlening bestaat uit ongeveer 650 medewerkers die verdeeld over 9 locaties werken. De RVE realiseert per jaar een omzet van circa 40 miljoen. De RVE intramurale dienstverlening is verantwoordelijk voor het leveren van doelmatige, doelgerichte, verantwoorde en vraaggerichte zorg aan cliënten die aanspraak hebben op de Wet langdurige zorg (Wlz). De centrale bedrijfsstrategie voor de RVE intramurale dienstverlening is het leveren van vraaggestuurde zorg binnen het gestelde budgetkader. Dit betekent dat de dienstverlener een nauwe band opbouwt met de klant, waarbij gelet wordt op zijn specifieke wensen.

Ommedijk
De Ommedijk is een modern verpleeghuis. In het gebouw zijn een apotheek, huisartsen, een kapper en een restaurant gevestigd. Er zijn 50 zorgappartementen en vier groepswoningen (kleinschalig wonen) voor bewoners met dementie. In de Ommedijk wonen in totaal 78 bewoners en werken 100 medewerkers.

De Functie

Als teammanager maak je onderdeel uit van de RVE intramurale dienstverlening, leg je verantwoording af aan de directie van de RVE intramurale dienstverlening en werk je nauw samen met de collega teammanagers binnen de RVE. Je geeft operationeel leiding aan de uitvoerende medewerkers in de twee teams PG en Somatiek en je bent integraal verantwoordelijk voor de dienst- en zorgverlening binnen woonservicecentrum Ommedijk. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten op kwaliteit, productie, formatie, ziekteverzuim, een gezonde exploitatie en budget. Je richt je op het optimaliseren van de tevredenheid van de cliënten en medewerkers.

Binnen de locatie Ommedijk zijn voor 2020 de volgende speerpunten geformuleerd:

 1. Aandacht voor het behoud personeel.
 2. Opleiden studenten niveau 3 en 4 via de methodiek van Radicale Vernieuwing Waardevol Onderwijs (RVWO).
 3. Rapportage in ECD verder optimaliseren.
 4. Aandacht voor Voeding en ambiance bij afdeling somatiek.
 5. Bevordering samenwerking binnen teams, m.b.v. project VIT (verzorgende in transitie).
 6. Aandacht voor welbevinden bewoners, d.m.v. Leefpleziermethodiek.
 7. Familieparticipatie vergroten.

Je bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve en kwantitatieve inzet van personeel, planning van de dagelijkse werkzaamheden en het afgeleide HR-beleid. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het beleid en stelt een jaarplan op voor de locatie. Ook draag je actief de normen, waarden, de missie en visie uit van de organisatie en stimuleert daar ook de medewerkers in.
Je hebt een belangrijke coachende, verbindende en bewakende rol in het proces van zorgverlening. Je stuurt op eigenaarschap en verantwoordelijkheid van de professionals zelf; bent in staat te coachen en te motiveren.

Het Profiel

Je hebt een relevante opleiding op hbo-niveau en al enige jaren ervaring als manager in de zorg. Ervaring met verpleeghuiszorg is een pré. Je bent een inspiratiebron voor de medewerkers. Daarnaast ben je een sparringpartner voor de directie intramurale dienstverlening. Je bent een echte teamspeler, je gaat voor de kwaliteit van zorg en staat voor de missie van ActiVite; het bieden van de best mogelijke zorg en ondersteuning. Waardoor mensen met een beperking - door ziekte of ouderdom - zo lang mogelijk actief, vitaal en zelfstandig blijven.

Je beschikt over sociale vaardigheden zoals tact, corrigerend vermogen, overtuigingskracht en zelfreflectie. Je hebt humor en durft je ook kwetsbaar op te stellen. Daarnaast beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Je bent gewend helder en duidelijk te communiceren met zowel de medewerkers als de klant en de familie van de klant. Verder herken je jezelf in de volgende competenties:

 • Consequent en congruent in wat je zegt en doet
 • Verbindend
 • Coachend
 • Direct, duidelijk, open en eerlijk
 • Gestructureerd en procesmatig
 • Hard op de inhoud en zacht op de relatie

Aanbod en procedure

Dit is een zelfstandige en veelzijdige functie binnen een professionele organisatie die gaat voor resultaat. De functie is ingeschaald in FWG 60 (CAO VVT), het bijbehorende salaris bedraagt maximaal  € 4.583,96 bruto per maand op fulltime basis (36 uur).
We zijn benieuwd naar je motivatie en CV en ontvangen deze graag (bij voorkeur als Word-document) via: www.bosmanvos.nl/vacatures. Reacties zijn welkom t/m 19 januari 2020. 
De intakegesprekken bij ons bureau in Rijswijk worden gevoerd in de week van 9 en 16 januari 2020. De selectierondes bij ActiVite worden gepland in de periode 16 tot en met 27 januari 2020. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden. Een integriteitsverklaring en referentenonderzoek maken onderdeel uit van de procedure; je moet een actuele VOG kunnen overleggen.


Deel deze pagina in uw netwerk