Teammanager specialistische extramurale zorg ActiVite (32-36 uur) Leiderdorp

Sluitingstermijn

Organisatie

ActiVite is een professionele, betrokken en betrouwbare zorgorganisatie, die integrale diensten aanbiedt op het gebied van hulp bij het huishouden, begeleiding en (gespecialiseerde) verzorging en (wijk)verpleging. Ongeveer 2200 medewerkers leveren dagelijks ‘Zorg met een glimlach’ aan de cliënten in Zuid-Holland Noord, Midden Holland en Amstelland en Meerlanden.
ActiVite Extramurale Zorg kiest ervoor om de klant de mogelijkheid te bieden om veilig en verantwoord thuis te blijven wonen, zo lang mogelijk: ook bij zeer complexe zorgvragen. Hiervoor heeft ActiVite in de afgelopen jaren veel extra kennis en kunde binnen de organisatie ontwikkeld door middel van het uitbreiden van specialistische extramurale zorg.

De RVE Extramuraal
De RVE extramuraal bestaat uit ongeveer 700 medewerkers (460 fte) die verdeeld over 7 regio’s werken. De RVE realiseert per jaar een omzet van circa 32 miljoen. Verpleegkundigen en verzorgenden die werkzaam zijn bij de RVE Extramuraal leveren samen alle producten en diensten die onder de Zorgverzekeringswet vallen. De RVE Extramuraal richt zich op een strategisch, sterke positie in de ketens in de regio. De centrale bedrijfsstrategie voor de RVE is het leveren van vraag gestuurde zorg (cliënt centraal), binnen de vastgestelde budgettaire kaders.

De Functie

Als teammanager maak je onderdeel uit van de RVE Extramuraal, leg je verantwoording af aan de directie van de RVE Extramuraal en werk je nauw samen met de collega teammanagers binnen de RVE. Je bent integraal verantwoordelijk voor de specialistische zorg binnen de wijkverpleging. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten op kwaliteit, productie, formatie, ziekteverzuim, een gezonde exploitatie en budget binnen de specialistische extramurale zorg. Je stuurt de verschillende teams waaronder de wondverpleegkundigen, casemanagers dementie, palliatief verpleegkundigen, medisch specialistisch verpleegkundigen en thuisbegeleiders direct aan. Je richt je op het optimaliseren van de tevredenheid van de cliënten en medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de kwalitatieve en kwantitatieve inzet van personeel, planning van de dagelijkse werkzaamheden en het afgeleide HR-beleid. Verder ontwikkel je samen met de manager Zorginhoud en de professionals de specialistische wijkverpleging naar een nog hoger niveau. Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het beleid en stelt een jaarplan op voor de teams. Ook draag je actief de normen, waarden de missie en visie uit van de organisatie en stimuleert daar ook de medewerkers in.
Je bent het aanspreekpunt voor de directeur en de managers Extramurale Zorg, adviseert hen over aanpassingen, verbeteringen en ontwikkelingen binnen de RVE.

Het Profiel

Voor het verder ontwikkelen en het aansturen van de specialisten binnen de extramurale zorg zijn we op zoek naar een energieke, inhoudelijke en innovatieve teammanager. Als teammanager begeleid je medewerkers in veranderprocessen en vertaal je het organisatiebeleid naar operationele uitvoering. Je bent een netwerker, participeert in projecten, bewaakt en bevordert de kwaliteit en continuïteit van de zorgverlening. De werkzaamheden worden zelfstandig en naar eigen inzicht uitgevoerd op basis van gestelde kaders en gemaakte resultaatafspraken.

Wat wil je?
Je wilt een baan waarin je écht het verschil maakt voor de mensen om je heen. Een baan waarin je inspiratie opdoet door de mooie verhalen van onze klanten en de passie van onze specialisten voor hun vak. Je bent op zoek naar een functie waarin je jouw leidinggevend talent zinvol in kunt zetten. Maar ook naar een functie waarin je nog veel kan bouwen, ontwikkelen en verder vormgeven. Je wilt de mensen die onder jouw verantwoordelijkheid vallen, uitdagen het beste uit zichzelf te halen. Je wilt werken in een dynamische werkomgeving in een actieve en betrokken organisatie en bij een werkgever waar de mens centraal staat. 

Wie ben je?
Je bent een ervaren leidinggevende, werkt zelfstandig, resultaatgericht, inhoudelijk sterk, leert snel en weet goed te schakelen tussen verschillende werkvelden. Innoveren zit in je bloed en dat weet je projectmatig aan te pakken. Je bent een energiek persoon die kansen ziet en deze ook pakt! Je beschikt over probleemoplossend vermogen, creativiteit en tact. Je hebt een gemakkelijke manier van communiceren op verschillende niveaus, je kunt uitstekend samenwerken en weet mensen te inspireren en te binden.

Wat kun je?
Je hebt een Hbo opleiding aangevuld met een management opleiding. Door je jarenlange ervaring als teammanager (van specialisten) weet je hoe je sturing geeft aan teams, medewerkers motiveert en je durft aan te spreken op gedrag en functioneren. Je bent representatief in de meest brede zin van het woord: het visitekaartje voor de organisatie, waar je ook komt. Bedrijfskundige kennis is van belang.

Aanbod en procedure

Wij bieden een zelfstandige en veelzijdige functie binnen een professionele organisatie die gaat voor resultaat. De functie is ingeschaald in FWG 60 (CAO VVT), het bijbehorende salaris bedraagt maximaal € 4.583,96 bruto per maand op fulltime basis (36 uur).
We zijn benieuwd naar je motivatie en CV en ontvangen deze graag (bij voorkeur als Word-document) via: www.bosmanvos.nl/vacatures. Reacties zijn welkom t/m 8 september 2019.
De intakegesprekken bij ons bureau in Rijswijk worden gevoerd in de week van 9 september 2019. De selectierondes bij ActiVite worden gepland in de periode 16 tot en met 25 september 2019. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden. Een integriteitsverklaring en referentenonderzoek maken onderdeel uit van de procedure; je moet een actuele VOG kunnen overleggen.
De procedure wordt begeleid door Yolanda Gagliardi, partner Bosman & Vos, bereikbaar via 070-3072980.


Deel deze pagina in uw netwerk