ingrid

Werving & Selectie adviseur (32-40 uur) Bosman & Vos Rijswijk

Sluitingstermijn

Organisatie

Bosman & Vos is een, in 1994 opgericht, middelgroot adviesbureau dat vooral werkt voor organisaties in het sociaal domein (zorg, welzijn, overheid) en andere non profit organisaties. Wij doen dat met gevoel voor mensen en verstand van organisaties. Dat is ons motto. We buigen ons met onze klanten over heel diverse vraagstukken. Van leiderschap en het vinden van de goede mensen tot aan vraagstukken op het gebied van strategie en organisatiestructuur. Want alle aspecten samen bepalen hoe succesvol organisaties zijn.

Ons werk kenmerkt zich door scherpe analyses, een pragmatische aanpak en oprechte betrokkenheid. Zo brengen wij organisaties in het sociaal domein een stap verder. Daarmee dragen wij samen met onze klanten bij aan een samenleving, waarin mensen eigen verantwoordelijkheid nemen en zorg hebben voor elkaar en hun omgeving.

Onze werkzaamheden zijn gevarieerd: we begeleiden complexe fusies en innovatieve samenwerkingsverbanden en de vorming van nieuwe coöperaties, we adviseren bij strategie- en marktontwikkeling, we geven trainingen in leiderschap en teamontwikkeling, we vervullen interim-opdrachten en we werven en selecteren vast personeel. In ons kantoor in Oud Rijswijk zijn 15 collega’s werkzaam. Ons bureau onderscheidt zich door een goede sfeer, transparantie, ontwikkelingsgerichtheid, professionaliteit en een gezonde dosis humor.

Het team Select (werving, selectie en interim-management) bestaat uit 2 senior-adviseurs en 1 partner (2 andere partners nemen een deel van de procedures voor hun rekening). Gezamenlijk zorgen we ervoor dat we voor onze klanten de beste professionals, managers, directeuren, bestuurders en toezichthouders werven en selecteren en dat tijdelijke personeelsvraagstukken adequaat worden opgelost. Vanwege de groeiende markt zoeken wij een collega die ons team komt versterken.

De Functie

Wij zien de opdrachtgever én de kandidaat als onze klant. We lopen met beiden op: met de opdrachtgever kijken we scherp naar de vraag, maken we een analyse, denken we mee en geven we advies over de invulling. Met de kandidaat kijken we kritisch of dit de juiste stap is. Zodat het voor allebei een duurzaam resultaat geeft. Wij doen ons werk zorgvuldig, professioneel en in een hoog tempo. We zoeken een collega die zich kan vinden in deze manier van kijken en werken.

We zoeken een adviseur die volledig zelfstandig procedures oppakt en vacatures vervult voor onze opdrachtgevers. Voorbeelden van recent vervulde vacatures die we voor deze adviseur in gedachten hebben: strategische HR-business partner bij een welzijnsorganisatie, manager primair proces bij een jeugdzorg instelling en een teamleider in de ouderenzorg.

Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het hele werving & selectie proces en het begeleiden van procedures bij onze opdrachtgevers. Van het binnenhalen van de opdracht, analyseren van de vraag, het maken van offertes, schrijven van aansprekende profielen, uitvoeren van de search en cv-selectie, voeren van de gesprekken met kandidaten, maken van een aansprekende voordracht, begeleiden van de klant bij de gespreksrondes en het adviseren en afhechten van het traject. Je onderhoudt goed contact met je klanten en relaties en je houdt de administratie van je eigen werk bij. 

Het Profiel

We zoeken een kandidaat die minimaal 3 jaar ervaring als adviseur werving & selectie heeft opgedaan, bij voorkeur bij een bureau. De voorkeur gaat uit naar iemand met een academische opleiding. De richting is minder belangrijk dan je ervaring en persoonlijkheid.

We vullen ons team graag aan met een inspirerende kandidaat die de ontwikkelingen in het publieke domein met oprechte interesse volgt. Iemand die qua DNA goed bij ons bureau past: open, gericht op samenwerking, die zich proactief opstelt (zowel bij de klant als binnen het bureau), het echte gesprek wil voeren en volwaardig wil meedraaien in het bureau. Onze nieuwe collega wil graag zelfstandig opdrachten verwerven en uitvoeren. Je bent gericht op samenwerking en hebt een groot zelfsturend vermogen. Je bent constructief kritisch, gretig, leergierig en schakelt soepel. Je bent snel in staat klanten aan je te binden en je hebt een commerciële drive. Uiteraard hoort bij deze functie analytisch inzicht en resultaatgerichtheid.

Kortom; we zoeken iemand die snapt dat je in deze functie continu moet schakelen tussen 3 rollen: de adviseur, de expert en de regisseur.

Aanbod en procedure

We bieden een afwisselende baan binnen een adviesorganisatie in een sterk veranderend sociaal domein en zorgveld. Er is ruimte voor een aanstelling van 32 tot 40 uur. We bieden in eerste instantie een jaarcontract tegen een marktconform salaris (afhankelijk van ervaring is dat maximaal € 4.085, = bruto per maand) en passende arbeidsvoorwaarden. Er is ruimte om door te groeien naar een positie van senior-adviseur.  

Kun je aangeven waarom je onze nieuwe collega bent? Laat ook weten wat jij nodig hebt om bij ons te starten en waar jij naar op zoek bent.  Dat lezen we graag in jouw reactie via de link onderaan deze vacature. Reacties (als Word document) zijn welkom t/m 26 oktober 2018. We voeren de eerste ronde gesprekken op 30 oktober en 2 november en de tweede ronde in de week 12 november. Meer informatie over deze functie kun je opvragen bij Ingrid Venekamp. 


Deel deze pagina in uw netwerk