select nicoline francine ingrid

Interim management

Heb je behoefte aan een interim bestuurder, directeur, manager of (HR) professional? Neem contact met ons op (link?) Of ambieer je een (nieuwe) interim opdracht en past jouw profiel bij de opdrachten die wij vervullen?

We hebben in de zorg, het sociaal domein, goede doelen, NGO’s en de kunst- en cultuursector mooie interim opdrachten vervuld, zoals de directeur-bestuurder bij Stichting Kinderopvang in Vianen, directeur bij Regioplus in Zoetermeer, zorgmanager bij de Vijverhof in Capelle a/d IJssel,  HR manager bij Respect Zorggroep in Scheveningen, teammanager bij het Oogziekenhuis in Rotterdam, arbo manager bij het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam, manager laboratorium bij het Streeklab in Haarlem, programma manager arbeidsmarkt bij Vivium in Huizen, directeur bij Altra, teammanager bij CuraMare op Goeree Overflakkee, locatiemanager Zonnehoeve, programma manager bij Kwintes en recruiter bij WZH.

Je kunt jezelf HIER inschrijven voor interim professionals

Klanten en interimmers aan het woord:

 


Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

3 Originele manieren van opleiden in een krappe arbeidsmarkt - gratis webinar 10 januari 2022

In dit webinar gaan we - in samenwerking met Cinop - in gesprek over de perspectieven van onderwijsaanbieders (publiek en privaat), werkgevers en professionals.