• Ambities realiseren

Ambities realiseren

Talent, passie en competenties met elkaar verbinden, dat is wat mij beweegt.

Met veel enthousiasme ben ik per 1 januari gestart bij Bosman & Vos. Als adviseur ondersteun ik organisaties bij het werven en selecteren van vast - en interim talent.

In de afgelopen zeven jaar heb ik brede ervaring opgedaan in verschillende management functies bij een internationale detacheerder. Ik heb diverse in-, door- en uitstroomprojecten opgezet en afgerond en op verschillende vlakken HR advies gegeven. Hierdoor heb ik de mogelijkheid gehad verschillende organisaties binnen de profit - en de non-profit sector te leren kennen en te adviseren. Mijn rechtenstudie en de officiersopleiding aan het Koninklijk Instituut voor de Marine hebben hiervoor de basis gelegd. Door het opdoen van ervaring on the job, coaching en training heb ik mijzelf in de afgelopen jaren ontwikkeld  tot een specialist op het gebied van werving & selectie en HR advies. In mijn vrije tijd houd ik ervan verschillende sportieve activiteiten te ondernemen zoals hockey, tennis en hardlopen. Daarnaast ben ik een groot liefhebber van Frankrijk, de Franse taal en (eet) cultuur.

Het mooiste aan het werving & selectie vak vind ik het gezamenlijk vinden van de optimale en duurzame match waarbij  talent wordt gekoppeld aan passie, kennis en kunde. Samen met de opdrachtgever ambities realiseren en doelen behalen is dat waar ik iedere dag met veel enthousiasme en energie aan werk.

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk

Wat we schrijven …

25 bemiddelingen in 25 jaar - een terugblik - deel 1

In één procedure een compleet nieuwe Raad van Toezicht geselecteerd!

ingrid