Watze
Watze Hepkema

Voorwoord in corona-tijd

Veel van onze klanten staan in de frontlinie van de corona-crisis. Denk aan de zorg, het sociaal domein, de kinderopvang en het onderwijs. We horen en maken mee hoe jullie alles uit de kast halen om de crisis het hoofd te bieden. Het is ongelofelijk hoeveel energie, flexibiliteit en organisatievermogen er nu vrij komt.

Yolanda Gagliardi

Yolanda Gagliardi, partner bij Bosman & Vos, startte op 16 januari als interim directeur HR bij het Erasmus MC, een dienst met ca. 150 medewerkers (het Erasmus MC heeft zo’n 15.000 medewerkers). Haar opdracht was om een aantal werkprocessen te verbeteren in aanloop naar de komst van een nieuwe directeur. Het liep echter heel anders. Zij kwam midden in de corona-crisis terecht. Wij vroegen haar, wat de corona-crisis betekent voor de afdeling HR.

Watze Hepkema

Training

In veel organisaties wordt inmiddels gewerkt met teams die in meer of mindere mate zelfstandig zijn. Verantwoordelijkheden en bevoegdheden zijn “lager” gelegd en structuren zijn aangepast.

Wat we schrijven …

Saffier deelt bewondering voor zorgvuldig en persoonlijk sollicitatieproces in deze corona tijd.

Saffier deelt bewondering voor zorgvuldig en persoonlijk sollicitatieproces in deze corona tijd. Bestuurder en P&O manager aan het woord.

Francine