marike

Marike Schoneveld

Ik heb een groot hart voor alle mensen die dagelijks patiënten helpen en ik werk het liefst met hen. Mijn grootste voldoening haal ik uit het verbinden van strategie en innovatie met de praktijk, zodat mooie ideeën ook echt gaan werken in het primair proces. 

Mijn basis ligt in Gezondheidswetenschappen (master), strategisch opleiden (associate master) en systemisch kijken en adviseren. Als patiënt van kindsbeen af, als adviseur in de zorg, en echtgenote van een medisch specialist kan ik goed beelden nuanceren.

In diverse rollen als beleidsadviseur in ziekenhuizen, deed ik ervaring op met projectmanagement, kwaliteitszorg en werken met medisch specialisten. Vanaf 2009 ben ik mij gaan richten op Human Resource Development. In 2017 heb ik de keuze gemaakt om als zelfstandig adviseur en projectleider te werken: innovatie en verandermanagement in het opleiden binnen de zorg loopt als rode draad door de opdrachten die ik doe. Daarnaast houd ik mij graag bezig met persoonlijke ontwikkeling en coaching, zowel zakelijk als privé en in het vrijwilligerswerk dat ik doe.

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk