• Mensen
Angelique Blok

Ontzorgen op het gebied van de (financiële) administratie is mijn taak als administrateur.

Bekijk het profiel van Angelique

Angelique Blok

Administrateur
Karin Blommers

Ontzorgen zit me in het bloed, op alle mogelijke manieren probeer ik mensen te helpen. Een quote die mij aanspreekt is: “I can do things you cannot, you can do things I cannot; together we can do great things”.

Bekijk het profiel van Karin

Karin Blommers

Management & office support
Nathalie van Dinther

Ik zorg zowel letterlijk als figuurlijk voor de ondersteuning van alle adviseurs van Bosman & Vos. Als fitnesscoach geloof ik sterk in preventieve gezondheidszorg d.m.v. goede voeding en bewegen.

Bekijk het profiel van Nathalie

Nathalie van Dinther

Management & office support
Nicoline Franken

De juiste persoon op de juiste plek. Met lef, daadkracht en betrokkenheid ondersteun ik uw vraag als adviseur bij het werven van nieuwe medewerkers of bij het intern begeleiden van het proces.

Bekijk het profiel van Nicoline

Nicoline Franken

Associé
Watze Hepkema

Ik help organisaties om een cultuur tot stand te brengen, waarbij mensen leiding nemen en op een authentieke manier samenwerken.

Bekijk het profiel van Watze

Watze Hepkema

Partner
Hekon Pasman

Mij boeit de dynamiek in organisaties die diensten leveren in opdracht van de overheid. Zij bedienen overheid én gebruiker. Hoe vinden zij daarin een balans en garanderen zij kwaliteit en service?

Bekijk het profiel van Hekon

Hekon Pasman

Associé
Paul Poortvliet

Ik ben analytisch en tegelijkertijd praktisch. Met elkaar helder krijgen wat de richting is, vaststellen hoe je dat effectief aanpakt én het vervolgens ook echt samen realiseren.

Bekijk het profiel van Paul

Paul Poortvliet

Partner
Aruna Radjkoemar

Ik heb passie voor en ervaring in het publieke domein. Ik lever graag via werving en selectie en interim opdrachten mijn bijdrage aan dit domein.

Bekijk het profiel van Aruna

Aruna Radjkoemar

Adviseur
Francine van Rosmalen

Ik ben oprecht geïnteresseerd in wat mensen beweegt, nieuwsgierig naar de vraag van zowel kandidaat als klant en leg de verbinding tussen deze twee.

Bekijk het profiel van Francine

Francine van Rosmalen

Adviseur
Ingrid  Venekamp

De juiste mens op de goede plek. Dat drijft mij. Gezamenlijk doorgronden wat nodig is en wie het beste past. Met oprechte interesse.

Bekijk het profiel van Ingrid

Ingrid Venekamp

Partner
Crista Vonkeman

Van jongerenwerker tot wethouder en bestuurder: mijn hart ligt in het sociaal domein.

Bekijk het profiel van Crista

Crista Vonkeman

Associé
Daniël Waarsenburg

Samen met de klant een nieuwe weg in slaan, bestaande patronen doorbreken, zaken slimmer organiseren en dat alles in de context van alledag.

Bekijk het profiel van Daniël

Daniël Waarsenburg

Associé

Met wie werken wij graag samen


Sophie Bijloos

Voel je de regeldruk knellen? En heb je behoefte aan impact hebben, ondernemerschap, ruimte voor leren en beter worden, een cultuur van veiligheid en kwetsbaarheid en waarin ruimte is voor 100% eerlijke feedback? Ik onderzoek tegengeluid en institutionaliseer olifantenpaadjes.

Bekijk het profiel van Sophie

Sophie Bijloos

Eigenaar Governance Kompas
Femke Brull

Ik geloof niet in hokjes, systemen en hiërarchie, maar juist in het ontwikkelen van kracht en vrijheid om samen te leren en te bouwen. Dat doe ik met de voeten stevig in de klei en zo help ik organisaties om te veranderen, vernieuwen en versnellen.

Bekijk het profiel van Femke

Femke Brull

Eigenaar Buro Zilt
Marike Schoneveld

Terug naar de bedoeling, dat is mijn drive voor mijn werk in de zorg. Ik ben een innovator met oog voor proces en vertaling naar de praktijk.

Bekijk het profiel van Marike

Marike Schoneveld

Organisatieadviseur | Eigenaar Schoneveld Zorgadvies
Simon Twilt

Teamcoach, trainer, personal coach. Mijn motto: eruit halen wat er in zit en het toevoegen wat er nog niet is. Daarmee creëer ik een meerwaarde. Dit doe ik met respect, compassie en humor.

Bekijk het profiel van Simon

Simon Twilt

Interim manager
Matthijs Zwier

Ik gebruik mijn creativiteit en enthousiasme graag voor innovatieve oplossingen en het creëren van kansen en mogelijkheden.

Bekijk het profiel van Matthijs

Matthijs Zwier

Aanjager | Sparringpartner | Veranderaar in Gezondheid, Zorg & Welzijn
Wat we schrijven …

Heidy ten Napel over haar interim opdracht bij MEE Samen

Dat was direct een schot in de roos tijdens onze eerste online kennismaking. Net “op de markt” en rondkijkend naar een passende opdracht, kwam ik…

francine