Simon

Simon Twilt

Trots zijn op de behaalde resultaten, uitdagende klanten, prettige collega’s en steeds beter worden in je vak. Dat gun ik iedereen! Wat ik te bieden heb richt zich dan ook op deze vier pijlers.

Ik sta naast het team of de persoon, luister en leef mij in. Van daaruit analyseer ik wat er aanwezig is en wat er ontwikkeld moet worden. Ik reflecteer, confronteer en inspireer. Dat doe ik met een flinke dosis humor en oprechtheid. Ik zeg wat ik zie maar altijd met mildheid en compassie.

Het hier-en-nu staat centraal. Soms is het nodig om terug te kijken of vooruit te blikken maar handelen kan alleen in het heden.

De sleutelwoorden in mijn aanpak zijn ‘het zichtbaar’ maken, ‘ordenen’ en ‘besluiten’. Of het nu gaat over het gedrag van een persoon, het proces in een team of de koers en doelen van het team, pas als helder is waar het over gaat kunnen er afspraken gemaakt worden, taken worden verdeeld en acties ondernomen worden. Dan ontstaat er energie en kunnen topprestaties gehaald worden.

Bovenstaande aanpak heb ik met succes toegepast bij vele klanten in management development programma’s, teamontwikkelingstrajecten en de ontwikkeling naar zelfsturing.

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk