Watze

Watze Hepkema

Hoe bereik je, dat mensen persoonlijk leiderschap tonen, initiatief nemen en samen met collega's van hun werk een succes en een feest maken?

Ik draag hieraan bij door:

  • met de opdrachtgever te zoeken naar andere manieren van leidinggeven en organiseren om gegroeide afhankelijkheidspatronen tussen leiding en medewerkers te doorbreken (organisatieniveau);
  • teams te creëren, waarin mensen open communiceren, elkaar uitdagen en scherp houden (teamniveau);
  • met elkaar te leren, hoe we om kunnen gaan met onze destructieve emoties, zoals angst, moedeloosheid en boosheid en hoe we de antwoorden in onszelf kunnen vinden (individueel niveau).

Ik ben adviseur, trainer en coach. Prachtig om het bewustzijn van mensen en teams over hun functioneren te verhogen. Doorvragen, confronteren en accepteren, eerlijk maar niet zwaar, humor, daar streef ik naar en daarmee breng ik persoonlijke en teamprocessen in beweging.

Opleidingen die mij gevormd hebben, zijn de studie psychologie, een intensieve 2-jarige opleiding organisatiekunde bij SIOO en het 4 jarige PRI Professional Training Program van Ingeborg Bosch.

Ik ben schrijver van de boeken “Stoppen met leidinggeven” (2007, 4e druk 2015) en “Een effectief team in drie dagdelen” (2016).

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk