Yolanda Gagliardi

Ik ben een expert in de zorg met een groot netwerk die soepel schakelt van strategische vraagstukken naar het realiseren van de resultaten. Van een kritische analyse naar het implementeren van vernieuwingen. En dat altijd in verbinding, voor de lange termijn en met een dienstverlenende instelling.

Ik adviseer over nieuwe ontwikkelingen in en tussen organisaties. Ik ontwikkel en implementeer in co-creatie nieuwe samenwerkingsvormen, nieuwe product marktcombinaties en business modellen. Ik leg de verbinding tussen publieke en private partijen en bouw aan verschillende consortia, binnen en buiten het sociaal domein. Dit kan in de rol van kwartiermaker maar ook in de rol van adviseur.

Daarnaast zorg ik voor een klantgerichte en efficiënte organisatie door zaken slimmer te organiseren en werkprocessen slimmer in te richten Zowel in het primair proces als op bedrijfsvoering, als adviseur of interim manager op diverse niveaus.

Gestart vanuit passie als algemeen verpleegkundige en gekozen vanuit interesse en ambitie voor sociale- en organisatiepsychologie. Nieuwsgierig als ik ben wilde ik mij verder bekwamen in veranderkunde en heb de twee jarige master aan SiOO gevolgd. Om de kneepjes van het bestuurders vak in de zorg echt onder de knie te krijgen de executive opleiding voor strategisch managers en zorgbestuurders, de TopClass aan het Erasmus Centrum voor Zorgbestuur gevolgd.

Terug naar het overzicht

Deel deze pagina in uw netwerk